Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Γι' αυτό δεν χαιρέτησε κανέναν η Ανθή φεύγοντας - Κόλαση στο συμβούλιο

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

25 Φεβρουαρίου 2021 08:19
Survivor spoiler: Γι' αυτό δεν χαιρέτησε κανέναν η Ανθή φεύγοντας - Κόλαση στο συμβούλιο
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Τέλος εποχής Σαλαγκούδη για το Survivor 4, η οποία θα σταματήσει πλέον να μας απασχολεί, τουλάχιστον όσον αφορά το ριάλιτι επιβίωσης!

Ένα τέλος που έπρεπε να μπει μπηκε! Η Ανθή Σαλαγκούδη μας τελείωσε, πήρε την δάδα της και αποχώρησε από το ριάλιτι show του Survivor! Ωστόσο πριν πάρει την δάδα της είχαμε πολλά που δεν έδειξαν οι κάμερες! Σας κάνει εντύπωση; Εμάς καμία...

Ο λόγος που η Ανθή Σαλαγκούδη δεν χαιρέτησε κανέναν ή επέλεξε να μην χαιρετίσει κανέναν είναι πως το γύρισμα της αποχώρησης ξαναγυρίστηκε! Στο αρχικό η Ανθή επέλεξε να μην χαιρετίσει ορισμένους συμπαίκτες, πετώντας μάλιστα υπονοούμενα που οδήγησε σε έναν τσακωμό δίχως προηγούμενο!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Survivor spoiler: Με ποιους αρπάχτηκε η Ανθή;

Survivor spoiler: Γι' αυτό δεν χαιρέτησε κανέναν η Ανθή φεύγοντας

Το περίεργο είναι πως στο στόχαστρο της δεν βρέθηκε τόσο ο Τριαντάφυλλος, όσο ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Γιώργος Κόρομι! Η Ανθή γύρισε και τους είπε "μην κάνετε πως λυπάστε αφού ξέρω πως χαίρεστε", κάτι που πυροδότησε το κλίμα και επικράτησε ένας μικρός πανικός!

Αυτό είναι ως αποτέλεσμα η παραγωγή να πάρει την απόφαση να γυριστεί ξανά το γύρισμα της αποχώρησης! Μην απορείτε πως συνέβη αυτό, καθώς έτσι ξαναγίνει! Μάλιστα στην αποχώρηση της Αγγελικής Λάμπρης το γύρισε είχε γίνει 3 φορές μέχρι να πετύχουν το αποτέλεσμα που ήθελαν, αφού φήμες ήθελαν την ηθοποιό να είχε στεναχωρηθεί τόσο που δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη!

Όπως και να έχει, με ένα ή δύο γυρίσματα, η Ανθή Σαλαγκούδη αποτελεί παρελθόν από το Survivor και τελικά δεν άντεξε ούτε με την ένωση! Φαίνεται πως το περιβάλλον της κατάλαβε ότι η κοπέλα δεν περνούσε και τόσο τέλεια στον Άγιο Δομίνικο που αποφάσισε αυτή την φορά να μην την στηρίξει και να αφήσει τη τύχη της στο τηλεοπτικό κοινό, το οποίο και την... δίκασε!

Εμείς να ευχηθούμε καλή συνέχεια στην Ανθή σ' ότι και αν κάνει αρκεί να μην είναι... ριάλιτι επιβίωσης!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share