Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 4: Πλάνταξε στο κλάμα ο Τριαντάφυλλος - Είδε το παιδί του και «κατέρρευσε»

Να το χαίρεσαι παπά-Ντάφυ

25 Φεβρουαρίου 2021 00:48
Survivor 4: Πλάνταξε στο κλάμα ο Τριαντάφυλλος - Είδε το παιδί του και «κατέρρευσε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κόκκινη ομάδα πήρε τη νίκη και μαζί της το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor το οποίο έμελλε να είναι πολύ συγκινητικό για όλους τους παίκτες αφού έλαβαν φωτογραφίες και γράμματα από τις οικογένειές τους. Ο Τριαντάφυλλος είδε μετά από καιρό τη γυναίκα του και το παιδί του και ξέσπασε σε κλάματα.

Εδώ και πολύ καιρό ο τραγουδιστής μιλάει για την οικογένειά του και έχει τονίσει πως για εκείνον είναι το πολυτιμότερο αγαθό που έχει. Έτσι, έστω και αυτή η επικοινωνία που είχε με τη σύζυγό του και τον αγαπημένο του γιο, Νικόλα, τον έκανε να καταρρεύσει.

Survivor 4: Τα δάκρυα του Τριαντάφυλλου για το παιδί του

Μόλις είδε τη φωτογραφία ξέσπασε σε κλάματα και δεν μπορούσε καν να μιλήσει από τα αναφιλητά. Όπως εξήγησε αργότερα, το Survivor του έκανε ένα μεγάλο δώρο με αυτή την κίνηση, την στιγμή που η Σοφία κατέρρεε καθώς δεν είχε την ευκαιρία να δει και εκείνη τα παιδιά της.

Περικλής Κονδυλάτος: "Ο Τριαντάφυλλος είναι αδελφός μου! Τρώγαμε από το ίδιο κουτάλι!"

Απίστευτη αποκάλυψη από τον Περικλή Κονδυλάτο, ο οποίος τόνισε πως στο τέλος ήρθε πολύ κοντά με τον Τριαντάφυλλο και τον αποκάλεσε αδελφό του αποκαλύπτοντας πως έτρωγαν από το ίδιο κουτάλι!

Ο Περικλής Κονδυλάτος, σε συνέντευξή του στην εκπομπή Love It, αποκάλυψε πως με τον Γιώργο Κοψιδά αλλά και τον Τριαντάφυλλο τα βρήκαν και ειδικά με τον τελευταίο ήρθαν πολύ κοντά, τονίζοντας πως δεν θέλει να τον παρεξηγήσει μόλις βγει και δει ορισμένα πράγματα που είπε για εκείνον!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Όσον αφορά την Ανθή Σαλαγκούδη την στόλισε κανονικά! Την χαρακτήρισε ως την πιο έξυπνη παίκτρια, με στρατηγική, ενώ την αποκάλυψε και "κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο"! Μεγάλες αποκαλύψεις από τον Περικλή Κονδυλάτο!

Δείτε όλα όσα δήλωσε στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share