Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: Αθλιότητα από τον πρώην της Σοφίας - Δεν άφησε τα παιδιά της να στείλουν μήνυμα στη μητέρα τους

«Κατέρρευσε» η παίκτρια στο δωμάτιο επικοινωνίας

25 Φεβρουαρίου 2021 00:30
Survivor 4: Αθλιότητα από τον πρώην της Σοφίας - Δεν άφησε τα παιδιά της να στείλουν μήνυμα στη μητέρα τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δακρυσμένη βγήκε από το δωμάτιο επικοινωνίας η Σοφία Μαργαρίτη, καθώς ο πρώην σύντροφός της δεν άφησε τα παιδιά τους, να στείλουν ένα μήνυμα στη μητέρα τους, στο πλαίσιο του επάθλου του Survivor.

Η κόκκινη ομάδα ήταν η νικήτρια στο σχετικό αγώνισμα, με τη μηχανικό αυτοκινήτων να μην κρύβει τη συγκίνησή της, αφού θεωρούσε, ότι θα δεχόταν μηνύματα από τα παιδιά της, τα οποία της έχουν λείψει, μην έχοντας κρύψει επίσης πως για αυτά έχει μπει στο ριάλιτι επιβίωσης, θέλοντας να εξασφαλίσει όσο περισσότερα χρήματα μπορεί.

Survivor 4: «Κατέρρευσε» η Σοφία μετά το... απαγορευτικό του πρώην

Πηγαίνοντας στο δωμάτιο, όμως, δεν είδε αυτό που ήθελε, αλλά ένα γράμμα της αδελφής της. Χωρίς να σημαίνει αυτό, ότι δεν εκτίμησε την κίνησή της, η Σοφία «κατέρρευσε», εξηγώντας πως ο πρώην της λογικά δεν άφησε τα παιδιά της να στείλουν ένα μήνυμα, αφού βρίσκονται σε αντιδικία.

Survivor 4: Η Σοφία Μαργαρίτη έδωσε τα παιδιά στον πρώην της γιατί δεν της έδινε διατροφή!

«Survivor 4»: Απίστευτες αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή της Σοφίας Μαργαρίτη!

Νωρίτερα, ο πρώην σύζυγος και πατέρας των παιδιών της, κ. Βουτσελάς, βγήκε στον αέρα της εκπομπής και αποκάλυψε πως έχει κερδίσει μέσω δικαστηρίου την επιμέλεια των παιδιών του!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Ωστόσο, μία μέρα μετά, ένα εξώδικο της Σοφίας Μαργαρίτη είδε το φως της δημοσιότητας μέσω της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου και ανατρέπει τα πάντα! Μάλιστα, όπως αποκάλυψε και η μητέρα της παίκτριας του «Survivor» στην εκπομπή του Open, Σταυρούλα Μαργαρίτη, η κόρη της έδωσε τα παιδιά στον πατέρα τους, διότι εκείνος δεν της έδινε χρήματα για τη διατροφή τους και η ίδια ήταν άνεργη!

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Ευτυχείτε» στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share