Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: «Φέρτε της τώρα τη Δαλάκα» - Το Twitter αποθεώνει… τη μαχήτρια Ανθή

Κέρδισε το κοινό η... θεά Σαλαγκούδη

25 Φεβρουαρίου 2021 00:05
Survivor 4: «Φέρτε της τώρα τη Δαλάκα» - Το Twitter αποθεώνει… τη μαχήτρια Ανθή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ανθή Σαλαγκούδη κατάφερε να δείξει θετικό αγωνιστικό πρόσωπο στο Survivor και το Twitter ξεκίνησε… το γλέντι ζητώντας την Κατερίνα Δαλάκα ως αντίπαλό της.

Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος έχει καταφέρει να αποτελεί το επίκεντρο της προσοχής εδώ και καιρό, με τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το πρόσωπό της, καθώς είναι πάλι υποψήφια προς αποχώρηση, ενώ και ο Περικλής Κονδυλάτος προχώρησε σε ένα μεγάλο «ξέσπασμα» εναντίον της.

Survivor 4: Αποθέωση στη... θεά Ανθή από το Twitter για τη μαχητικότητά της

Στο αγώνισμα επικοινωνίας, όμως, η Σαλαγκούδη έδειξε αγωνιστική μεταμόρφωση, καταφέρνοντας να αντιστέκεται σθεναρά, όταν βρισκόταν στο αντίβαρο, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την αποθέωση στο Twitter, όπως συμβαίνει κάθε φορά, που τυχαίνει να παίξει καλά σε έναν αγώνα.

Survivor spoiler: Έτσι τα γύρισαν Σοφία και Μαριάνθη - Ένιωθαν ότι θα είχαν ασφάλεια δίπλα στη Σαλαγκούδη

Η Σοφία Μαργαρίτη και η Μαριάνθη Κάσδαγλη έχουν γίνει δύο από τα κεντρικά πρόσωπα του Survivor τις τελευταίες μέρες, με την… ξαφνική παρέα στην Ανθή Σαλαγκούδη να προκαλεί αντιδράσεις στο κοινό, που είδε τις δύο παίκτριες να φέρνουν… τούμπα τα δεδομένα, σχετικά με τις απόψεις τους για την παίκτρια.

Κανείς παίκτης από την κόκκινη ομάδα πλην Περικλή Κονδυλάτου, άλλωστε, δεν ήθελε την παρουσιάστρια και δημοσιογράφο, μόλις έγινε η σύνθεση των νέων ομάδων. Η αγωνιστική της ασυνέπεια, άλλωστε, σε συνδυασμό με την απροθυμία της να συμβάλλει στην καλύβα, κάτι που συμβαίνει σε βαθμό προκλητικό, είναι απολύτως φυσιολογικό να την κάνουν στόχο των συμπαικτών της.

Την προηγούμενη εβδομάδα, όμως, η Ανθή βρήκε ξαφνικά νέους συμμάχους. Όλα ξεκίνησαν από την ψηφοφορία αποχώρησης των «Κόκκινων», όπου η Σοφία και η Μαριάνθη προκάλεσαν έκπληξη, ψηφίζοντας η μία την άλλη, αλλά ο στόχος ήταν να μην φανούν… κακές προς τη Σαλαγκούδη.

Survivor spoiler: Οι δύο γυναίκες που ακολούθησαν την Ανθή και τελικά «καίγονται» μαζί της

Αυτό ήταν κάτι, που δεν έμεινε ασχολίαστο από τους συμπαίκτες τους, με τον Τριαντάφυλλο τότε να βάζει στην «εξίσωση» το θέμα της παραμονής της Ανθής λόγω της ιδιότητας του πατέρα της, ως άλλοτε υπουργού και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. Το ζήτημα αυτό φαίνεται, ότι διέρρευσε στην κόκκινη ομάδα, αλλά δεν είχε για όλους το ίδιο αποτέλεσμα στο πώς θα δρούσαν στη συνέχεια.

Συγκεκριμένα, ενώ όλοι απέρριψαν κάθε θετική επαφή με τη Σαλαγκούδη, θεωρώντας πως μένει στο παιχνίδι χάρη στον πατέρα της, η Σοφία και η Μαριάνθη άρχισαν να την κάνουν παρέα, βλέποντας ακόμη και τον Περικλή να την παρατά για τον ίδιο λόγο, όπως θα αποδείκνυε μια από τις πρώτες του ιστορίες στο Instagram, μετά την αποχώρηση. Το γεγονός, ότι η Ανθή έμενε ακλόνητη παρά τις συνεχόμενες ψηφοφορίες προς αποχώρηση, δημιούργησε στις δύο γυναίκες μια ασφάλεια παραμονής για λίγο περισσότερο καιρό.

Αυτό, όμως, φαίνεται πως ανατρέπεται, αφού οι τρεις τους είναι όλες υποψήφιες προς αποχώρηση και η κλίκα τους είναι δεδομένο, ότι θα «σπάσει», κάτι που θα κάνει τις δύο, που θα μείνουν στο ριάλιτι, εύκολο στόχο της ομάδας, ειδικά αν επιβεβαιωθεί πως φεύγει η Ανθή. Εκτός, πια, κι αν αποφασίσουν πάλι να… τα γυρίσουν.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share