Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 4: «Πάγωσαν» στο αγώνισμα - Η Ελευθερία Ελευθερίου σταμάτησε γιατί… την έτσουξε το κάψιμο

Δεν είχε τίποτα σοβαρό...

24 Φεβρουαρίου 2021 23:28
Survivor 4: «Πάγωσαν» στο αγώνισμα - Η Ελευθερία Ελευθερίου σταμάτησε γιατί… την έτσουξε το κάψιμο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Πάγωσαν» άπαντες στο αγώνισμα του Survivor, καθώς η Ελευθερία Ελευθερίου έπεσε κάτω στη διάρκεια της διεκδίκησης ενός πόντου, αν και τελικά αποδείχθηκε πως απλώς την έτσουξε το κάψιμό της.

Το σκορ βρισκόταν στο 5-4 και η μπλε ομάδα ήταν έτοιμη να ισοφαρίσει, με την Ανθή Σαλαγκούδη μάλιστα να βρίσκεται στο αντίβαρο για τους «Κόκκινους». Η τραγουδίστρια έσερνε το κάρο με τα σακουλάκια με την Χριστίνα Κεφαλά, ώσπου σταμάτησε τον αγώνα, με άπαντες να ανησυχούν.

Survivor 4: Σταμάτησε τον αγώνα... για το τσούξιμο η Ελευθερία

Όλοι νόμιζαν, ότι έχει γυρίσει το πόδι της, αλλά τελικά είχε μόνο τσούξει το κάψιμό της σε αυτό, με αποτέλεσμα να συνεχιστεί ο αγώνας. Στο τέλος, όμως, ο πόντος χάθηκε, αφού η Ανθή άντεξε με άνεση, δεχόμενη νωρίτερα επίθεση από τον Περικλή.

Survivor spoiler: Διέρρευσε το βίντεο με τρυφερά χάδια του Νίκου Μπάρτζη με την Άννα Μαρία!

Μία τρυφερή στιγμή ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία μεταδόθηκε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor από την... ειδυλλιακή παραλία των Μπλε στον Άγιο Δομίνικο.

Να τονίσουμε πως οι δυο τους συνέχεια αναφέρουν πως είναι απλά δυο καλοί φίλοι! Εγώ πάντως με τον κολλητό μου τέτοια δεν κάνω... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share