Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Ανατροπή στην «κόκκινη» παραλία - Τα βρήκαν Τριαντάφυλλος και Κώστας

Γύρισε... την μπιφτέκα και πάλι ο ζαχαροπλάστης

24 Φεβρουαρίου 2021 22:25
Survivor 4: Ανατροπή στην «κόκκινη» παραλία - Τα βρήκαν Τριαντάφυλλος και Κώστας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανατροπή υπήρξε στην «κόκκινη» παραλία του Survivor, με τον Τριαντάφυλλο και τον Κώστα Παπαδόπουλο να αποκαθιστούν τις σχέσεις τους, σε μια κίνηση που αποτελεί έκπληξη, με βάση τη θέση του δεύτερου εσχάτως στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η κόκκινη ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αφού για δεύτερη σερί εβδομάδα είναι βέβαιο, ότι θα χάσει παίκτη της, με μία εκ των Ανθής Σαλαγκούδη, Σοφίας Μαργαρίτη και Μαριάνθης Κάσδαγλη να φεύγει από το παιχνίδι, μετά τον Περικλή Κονδυλάτο, ο οποίος προχώρησε σε μια φοβερή επίθεση προς την παρουσιάστρια.

Survivor 4: Τα... γύρισε πάλι ο Κώστας και τα βρήκε με τον Τριαντάφυλλο

Οι εξελίξεις, πάντως, είναι ραγδαίες και ο τραγουδιστής τα βρήκε με τον ζαχαροπλάστη, κάτι που σχολιάστηκε αρνητικά από τη Σοφία, που δεν έκρυψε, ότι θεωρεί την κίνηση αυτήν υποκριτική και από τις δύο πλευρές, ειδικά από τον Κώστα, καθώς η «καμπάνα» χτυπούσε δυνατά και για εκείνον για ενδεχόμενη αποχώρηση.

«Τι να πω τώρα για τον Κώστα; Είναι ένας κωλοτούμπας», ήταν ένα χαρακτηριστικό σχόλιο της Σοφίας, που έριξε τα «πυρά» της αυτή την φορά προς τον συμπαίκτη της στους «Κόκκινους» και τους άλλοτε Μαχητές.

Μάριος Πρίαμος για Survivor: «Βρήκαμε στα σκουπίδια πεταμένο κρέας και το φάγαμε»

Ο Μάριος Πρίαμος μίλησε στο Pop up και αποκάλυψε τις συνθήκες διαβίωσης στο Survivor και αποκάλυψε πως είχαν φάει κρέας από τα σκουπίδια.

Oι αποκαλύψεις του Μάριου Πρίαμου για το Survivor

«Στεναχωρήθηκα που δεν κέρδισα στον τελικό του Survivor γιατί ο σκοπός που μπήκα στο παιχνίδι ήταν για να το κερδίσω. Δεν πήγα απλά για να πω ότι οκ θα πάω, για την... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share