Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Αποβάλλεται από το Survivor η Ανθή Σαλαγκούδη; Εξέλιξη βόμβα

Spoil Alert - Ο μεγάλος κίνδυνος για την Ανθή!

24 Φεβρουαρίου 2021 11:37
Αποβάλλεται από το Survivor η Ανθή Σαλαγκούδη; Εξέλιξη βόμβα
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Τι μεγάλη αποκάλυψη σας φέρνει σήμερα το Athensmagazine.gr σχετικά με την Ανθή Σαλαγκούδη και το μέλλον της στο ριάλιτι επιβίωσης!

Η παρουσιάστρια για ακόμα μια βδομάδα είναι υποψήφια προς αποχώρηση ωστόσο το σενάριο να φύγει μέσα αποό την ψηφοφορία του κοινού δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες! Ωστόσο η Ανθή κινδυνεύει να αποβληθεί από το Survivor! Πως θα γίνει αυτό;

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Αποβάλλεται από το Survivor η Ανθή Σαλαγκούδη

Η απόφαση της να μην αγωνιστεί στο χθεσινό αγώνισμα, παρότι οι γιατροί είχαν δώσει το οκ, μπορεί να την φέρει σε μπελάδες! Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr στους "κανόνες" του παιχνιδιού που έχουν υπογράψει οι παίκτες πριν μπουν στο Survivor υπάρχει ο όρος πως αν κάποιος τρεις φορές δεν δεχτεί να αγωνιστεί, χωρίς να υπάρχει σχετικά άδεια από γιατρό, τότε θα αποβάλλεται από το Survivor!

Ήδη λοιπόν η Ανθή έχει κάψει μια ζωή και αν πράξει κάτι ανάλογο άλλες δύο τότε αυτόματα θα αποβληθεί! Κι αυτό διότι το Survivor είναι αγωνιστικό ριάλιτι και αν κάποιος δεν συμμετέχει στα αγωνίσματα δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζει! Άλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος που θα έφευγε από το Survivor η Σοφία Μαργαρίτη αν έπρεπε να μείνει για αρκετό διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων εξαιτίας του τραυματισμού της!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor 4: #Ανθή_φύγε - Λαϊκή απαίτηση στο Twitter η αποχώρηση της Σαλαγκούδη

ο Survivor βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και στο επεισόδιο της Τρίτης (23/2) πολλά ήταν τα περιστατικά, που απασχόλησαν, με το Twitter να… γλεντά και πάλι αρκετούς παίκτες, θέλοντας να δει… σε κοινή συνεύρεση Σάκη Κατσούλη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Χριστίνα Κεφαλά, την ίδια στιγμή που ένα από τα hashtags είναι το «#Ανθή_φύγε» για τη Σαλαγκούδη.

Ανθή φύγε στο Twitter

Το ριάλιτι επιβίωσης έχει βρεθεί σε μια φάση κορύφωσης, με τους καβγάδες να είναι συνεχόμενοι και στις δύο πλευρές, ενώ πλησιάζει και η ώρα της αποχώρησης, με το Athensmagazine.gr να διαθέτει το spoiler για το ποιοι είναι οι υποψήφιοι.

Survivor 4: Λαϊκή απαίτηση για αποχώρηση της Σαλαγκούδη

Το γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται πως… κέντησε για ακόμη μια φορά, αφού έφτασε σε σημείο τρίτο trand να είναι η απαίτηση για αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη. Αρκετά ακόμη θέματα σχολιάστηκαν έντονα, όπως οι υποομάδες των «Κόκκινων», ενώ εξέχουσα θέση είχε και η πρόταση… για τρίτο του Κατσούλη, της Μαριαλένας και της Χριστίνας.

Survivor 4: Η Σαλαγκούδη χάρισε τον αγώνα στους «Μπλε» - Δεύτερη ασυλία σερί

Στο σημερινό αγώνα ασυλίας του Survivor η ομάδα που είχε την καλύτερη επίδοση και κατάφερε να κερδίσει ήταν, ακριβώς όπως σας είχαμε ενημερώσει εμείς ήδη, οι Μπλε σημειώνοντας το σκορ, το οποίο σε σημαντικό βαθμό διαμορφώθηκε από την απροθυμία της Σαλαγκούδη να παίξει και την ποινή, που επήλθε.

Μετά από αρκετές εντάσεις τόσο στην ομάδα των Κόκκινων με την Ανθή να ανακοινώνει πως δεν θα παίξει, όσο όμως και στην ομάδα των Μπλε, με μια έντονη σύζητηση μεταξύ Παππά και Μπάρτζη, οι δύο ομάδες έβαλαν τα δυνατά τους προκειμένου να κερδίσουν την σημερινή ασυλία.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share