Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Αποχωρεί η Ελευθερία Ελευθερίου μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες

Η μεγάλη απόφαση φαίνεται να έχει παρθεί!

24 Φεβρουαρίου 2021 11:15
Survivor spoiler: Αποχωρεί η Ελευθερία Ελευθερίου μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Τι συμβαίνει με την υγεία και την ψυχολογία της Ελευθερίας Ελευθερίου; Θα αποχωρήσει ή όχι από το Survivor!

Χτες εδώ στο Athensmagazine.gr σας είχαμε αποκαλύψει πως είναι πολύ πιθανόν να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο εξαιτίας των κρίσεων πανικού που την πιάνουν συχνά! Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός πως έχει απομονωθεί από τους συμπαίκτες της την οδηγούν στο να πάρει την δύσκολη απόφαση.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Αποχωρεί η Ελευθερία Ελευθερίου

Μάλιστα σήμερα (24/02) θα δούμε την Ελευθερία Ελευθερίου να έχει έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο και αυτό θα της δημιουργήσει νέα ερωτήματα σχετικά με το αν πρέπει να φύγει από το Survivor!

Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως ο τραυματισμός της Ελευθερίας δεν είναι σοβαρός και μάλιστα θα συνεχίσει να αγωνίζεται! Ωστόσο είναι ακόμα ένας πονοκέφαλος που έρχεται να επηρεάσει την ήδη ταραγμένη της ψυχολογία!

Survivor spoiler: Θέμα χρόνου να αποχωρήσει από το Survivor η Ελευθερία Ελευθερίου

Αυτόπτες μάρτυρες εκεί στον Άγιο Δομίνικο διατυμπανίζουν πως η Ελευθερία Ελευθερίου δεν έχει πολύ ψωμί ακόμα στο Survivor! Έχει φτάσει στα όρια της και είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσει, αν δεν φύγει από την ψηφοφορία του κοινού! Θεωρείται μάλιστα δεδομένο πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα είναι υποψήφια, ωστόσο μπορεί να... βιαστεί και να μας χαιρετίσει πιο γρήγορα!

Όπως και να έχει πάντως αξίζουν πολλά μπράβο στην Ελευθερία Ελευθερίου διότι έχει καταφέρει να αντέξει παρά τις δυσκολίες που περνάει μέσα στο ριάλιτι! Πάντως όχι για πολύ, εμείς της δίνουμε ακόμα 2 εβδομάδες ζωής στο Survivor! Εσείς τι λέτε;

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share