Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: «Μπουρλότο» παρά τις νίκες οι «Μπλε» - «Τι ζόρι τραβάς μαζί μου;»

Χαμός πριν από το αγώνισμα - «Μάχη» για το ποιος θα πάρει μαζί του τους νέους παίκτες

23 Φεβρουαρίου 2021 23:30
Survivor 4: «Μπουρλότο» παρά τις νίκες οι «Μπλε» - «Τι ζόρι τραβάς μαζί μου;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Μπουρλότο» συνεχίζουν να είναι στο Survivor οι «Μπλε», με τις δύο υποομάδες της παραλίας να έρχονται και πάλι σε αντιπαράθεση λίγο πριν από το αγώνισμα ασυλίας, κάτι που συνέβη και στους «Κόκκινους».

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Γιώργος Λιανός έδωσε το λόγο στον Αλέξη Παππά και τον Κρις Σταμούλη, με τους δύο να τονίζουν πως αδιαφορούν για το ότι μπορεί να ψηφίζονταν σε περίπτωση ήττας, «πυροδοτώντας» έτσι την αντίδραση του Νίκου Μπάρτζη.

Survivor 4: Πολιορκία στους «Μπλε»... για τους νέους παίκτες

Ο τελευταίος ήταν και πάλι επιθετικός στην πλευρά του Παππά. «Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάει μαζί μου», ήταν μια από τις ατάκες του, με τους δύο παίκτες να τσακώνονται σχετικά με το πού θα καταλήξουν οι τρεις νέοι παίκτες.

Survivor spoiler: Ο Κατσούλης μπήκε στο παιχνίδι για να διεκδικήσει ξανά την Μαριαλένα

Μεγάλο ριάλιτι ενδιαφέρον έχει αποκτήσει το Survivor 4, μετά την είσοδο του πρώην συντρόφου της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, Σάκη Κατσούλη, μαζί κιόλας με την Χριστίνα Κεφάλα, η οποία ήταν ένα μικρό του φλερτ μετά το χωρισμό του από την γυμνάστρια.

Όπως έχουμε δει αρχικά η παίκτρια κρατούσε τυπικές σχέσεις με τον πρώην σύντροφό της, παρόλο που την πρώτη ημέρα εξαφανίστηκε για να μην τον βλέπει. Όσο οι ημέρες όμως περνάνε φαίνεται πως... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share