Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 4: «Ξεκατίνιασμα» Σαλαγκούδη με Κοψιδά - «Έβριζε χριστοπαναγίες στην αποχώρηση»

Επίθεση με... πάμπολλα ψέματα στον ηθοποιό

23 Φεβρουαρίου 2021 22:58
Survivor 4: «Ξεκατίνιασμα» Σαλαγκούδη με Κοψιδά - «Έβριζε χριστοπαναγίες στην αποχώρηση»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα μαχαίρια για ακόμη μια φορά ήταν στο σημερινό επεισόδιο του Survivor η Ανθή με τον Κοψιδά, με την πρώτη να τον κατηγορεί πως την έβρισε πισώπλατα.

Η δημοσιογράφος των Κόκκινων αυτές τις μέρες έχει βρεθεί αρκετά στο επίκεντρο του σχολιασμού, με τους περισσότερους από τους συμπαίκτες της να επιθυμούν να φύγει από το παιχνίδι, για αυτό και την όρισαν ως πρώτη υποψήφια, ενώ πια υπάρχει ένας γενικός χαμός στην ομάδα.

Survivor 4: Άγριος καβγάς της Σαλαγκούδη και τον Κοψιδά

Αυτήν την φορά η ίδια έκανε επίθεση στον Γιώργο Κοψιδά υποστηρίζοντας πως ο ηθοποιός την βρίζει συνεχώς πίσω από την πλάτη της και πως είναι σίγουρα ένας από αυτούς που θέλουν να την διώξει.

Ωστόσο, ο ηθοποιός τόνισε πως δεν την έχει βρίσει ποτέ και πως όλα αυτά είναι λάθος μεταφορές και παραποιήσεις της Σοφίας, η οποία συνηθίζει σύμφωνα με τον ίδιο να μεταφέρει πράγματα που δεν ισχύουν.

Survivor 4: Επίμαχο πλάνο με τον Σάκη να κάνει μασάζ στην Μαριαλένα

Κι ενώ καθόμαστε και μαθαίνουμε εμείς πως η Μαριαλένα κάνει απίστευτους καυγάδες στην παραγωγή του Survivor γιατί δεν μπορεί να δεχτεί το γεγονός πως της φέρανε τον πρώην της, Σάκη Κατσούλη, στο νησί, το Πρωινό παίζει πλάνα που την δείχνουν να κάθεται στην καλύβα και να της κάνει μασάζ!

Δηλαδή, Μαριαλένα μου, λίγο όπα! Δεν πρέπει να ξεχνάς πως καταγράφεσαι 24 ώρες το 24ωρο... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share