Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Τα γύρισε όλα ο Περικλής - Η στιγμή που άρχισε να κάνει «εχθρό» την Ανθή

Δεν κράτησε για πολύ η καλή τους σχέση - Τι έβαλε όμως την «φυτιλιά»;

23 Φεβρουαρίου 2021 19:42
Survivor spoiler: Τα γύρισε όλα ο Περικλής - Η στιγμή που άρχισε να κάνει «εχθρό» την Ανθή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Ο Περικλής Κονδυλάτος φαίνεται πως έχει αλλάξει πλήρως τη γνώμη του σχετικά με την εμπειρία του στο Survivor και τη σχέση με τους συμπαίκτες του, με τον γνωστό σχεδιαστή κοσμημάτων να φαίνεται να έχει αποκτήσει «εχθρικές» σχέσεις με την Ανθή Σαλαγκούδη.

Ο ίδιος αποτέλεσε από πολύ νωρίς μια από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες του παιχνιδιού, χάρη στον «αιχμηρό» λόγο, με τον οποίο έδειχνε πως… δεν χαρίζεται σε κανέναν. Αρκετοί παίκτες, κυρίως αγωνιστικά δυνατοί, είχαν βρεθεί στο στόχαστρό του, με την Κάτια Ταραμπάνκο και τον Γιώργο Κοψιδά ειδικά να δέχονται τις κατηγορίες του για τη συμβίωση στην καλύβα, ενώ και ο Τριαντάφυλλος… δεχόταν τα σκάγια, αφού υποστήριζε τους δύο προαναφερθέντες.

Ο Περικλής, με τον καιρό, ανέπτυξε φιλική επαφή με παίκτες λιγότερο δυνατούς, όπως η Άννα Μαρία Βέλλη ή η Ελευθερία Ελευθερίου, με την Ανθή Σαλαγκούδη να αποτελεί το αποκορύφωμα, αφού οι δυο τους ήρθαν εξαρχής πολύ κοντά και επιχείρησαν, κατά το δυνατό, να αποκρούσουν την υπόλοιπη παρέα, που τους είχε στο περιθώριο.

Survivor spoiler: Το σημείο καμπής στις σχέσεις Περικλή-Ανθής

Πολύ σύντομα, όμως, όλα θα άλλαζαν και ειδικά μετά την ψηφοφορία, που έφερε τους δύο προ της κρίσης του κοινού. Εκείνη η στιγμή καμπής στη σχέση τους συνέπεσε με ένα άλλο περιστατικό, αφού ο Τριαντάφυλλος έκανε νύξη, ότι η Ανθή μένει στο ριάλιτι επιβίωσης χάρη στον πατέρα της.

Αν πρόσεξε κανείς τα λόγια του Περικλή Κονδυλάτου, όπου μεταξύ άλλων χαρακτήρισε και ως αδελφό του τον τραγουδιστή, που μεταξύ άλλων είχε κατηγορήσει ως «σαλτιμπάγκο», υπήρξε ένα σημείο, που αποτελεί την ουσία του ριάλιτι. «Μπορεί να αδίκησα κάποιους, καθώς ορισμένες φορές σχολιάζεις αυτά που σου μεταφέρονται», είπε μεταξύ άλλων. Είναι πολύ πιθανό, λοιπόν, να του μεταφέρθηκε και η ισχυρισμός για τον πατέρα της Ανθής, με αποτέλεσμα να βρεθεί επίσης αντιμέτωπος με αυτή.

Αυτό φάνηκε, άλλωστε, και στην αποχώρησή του, όπου με ιστορία στο Instagram αναπαρήγαγε τη «γραμμή Τριαντάφυλλου», δείχνοντας να έχει έρθει έξω φρενών με την άλλοτε φίλη του. Η κοινή τους υποψηφιότητα προς αποχώρηση, λοιπόν, σε συνδυασμό με τις «φυτιλιές» της ομάδας, έκαναν τον Περικλή να… γυρίσει όλο τον κόσμο σχετικά με τις απόψεις του, όντας πια «εχθρός» της Σαλαγκούδη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share