Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Περικλής Κονδυλάτος: "Ο Τριαντάφυλλος είναι αδελφός μου! Τρώγαμε από το ίδιο κουτάλι!"

"Η Ανθή είναι ένα κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο"

23 Φεβρουαρίου 2021 13:06
Περικλής Κονδυλάτος:
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Απίστευτη αποκάλυψη από τον Περικλή Κονδυλάτο, ο οποίος τόνισε πως στο τέλος ήρθε πολύ κοντά με τον Τριαντάφυλλο και τον αποκάλεσε αδελφό του αποκαλύπτοντας πως έτρωγαν από το ίδιο κουτάλι!

Ο Περικλής Κονδυλάτος, σε συνέντευξή του στην εκπομπή Love It, αποκάλυψε πως με τον Γιώργο Κοψιδά αλλά και τον Τριαντάφυλλο τα βρήκαν και ειδικά με τον τελευταίο ήρθαν πολύ κοντά, τονίζοντας πως δεν θέλει να τον παρεξηγήσει μόλις βγει και δει ορισμένα πράγματα που είπε για εκείνον!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Όσον αφορά την Ανθή Σαλαγκούδη την στόλισε κανονικά! Την χαρακτήρισε ως την πιο έξυπνη παίκτρια, με στρατηγική, ενώ την αποκάλυψε και "κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο"! Μεγάλες αποκαλύψεις από τον Περικλή Κονδυλάτο!

Δείτε όλα όσα δήλωσε στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor 4: "Το βοηθάει ο μπαμπάς του και δεν κάνει τίποτα όλη μέρα" - Ο Περικλής ξεφτιλίζει την Ανθή Σαλαγκούδη

Τελικά όντως το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και μια τέτοια ζήσαμε και χτες, όχι μόνο στο επεισόδιο, αλλά και εκτός αυτού!

Μια φήμη πως ο Περικλής Κονδυλάτος τα είχε σπάσει με την Ανθή Σαλαγκούδη πριν φύγει από τον Άγιο Δομίνικο υπήρχε και την επιβεβαίωσε ο ίδιος ο πρώην παίκτης της κόκκινης ομάδας!

Ο Περικλής συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια του χθεσινού (21/02) επεισοδίου, και ενώ βρίσκεται στο Παρίσι με την Μαριπόζα για να επιστρέψουν στην Αθήνα, έκανε ένα story το οποίο δημιούργησε αρκετά ερωτηματικά!

Συγκεκριμένα έκανε ένα κουίζ αλλά με εύκολη απάντηση: "Τι είναι αυτό που ζει σε νησί, το βοηθάει ο μπαμπάς του και δεν κάνει τίποτα όλη μέρα"!

Ο Περικλής ξεφτιλίζει την Ανθή Σαλαγκούδη

Μ' αυτό το ποστάρισμα ο Περικλής Κονδυλάτος απέδειξε πως δεν τα έχει πλέον καλά με την Ανθή Σαλαγκούδη αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί πως έφυγε από το παιχνίδι εξαιτίας του... πατέρα της!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share