Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: Ανήθικος ο Κώστας Παπαδόπουλος - Έλεγε στην Ασημίνα ότι της πέφτουν τα μαλλιά για να την επηρεάσει ψυχολογικά!

Τραγικός ο τύπος - Ο πιο ύπουλος μέσα στο παιχνίδι

23 Φεβρουαρίου 2021 13:20
Survivor 4: Ανήθικος ο Κώστας Παπαδόπουλος - Έλεγε στην Ασημίνα ότι της πέφτουν τα μαλλιά για να την επηρεάσει ψυχολογικά!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 4: Η αποκάλυψη έγινε στο χθεσινό (22/02) συμβούλιο του νησιού και δυστυχώς πέρασε στο "ντούκου"! Καταλάβατε τι ομολόγησε χτες ο Κώστας Παπαδόπουλος;

Μετά τον σάλο που προκάλεσε ο ίδιος με τις... μαγειρεμένες ψήφους και τα λόγια που λέει από πίσω για τον Τριαντάφυλλο, ο Κώστας Παπαδόπουλος ήρθε να ξαναχτυπήσει!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Την αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος του είπε τι μιλάς εσύ που έλεγες στην Ασημίνα ότι της πέφτουν τα μαλλιά για να την επηρεάσεις ψυχολογικά! Και η απάντησή του ίδιου; Αντί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, το έκανε ακόμα χειρότερο τονίζοντας "αυτό είναι στρατηγική"!

Δηλαδή εν ολίγης ο τύπος έλεγε σε μια γυναίκα ότι της πέφτουν τα μαλλιά για να την επηρεάσει ψυχολογικά και να την αναγκάσει να φύγει από το παιχνίδι! Έπαιξε με την ψυχολογία ενός ανθρώπου για να ευνοηθεί ο ίδιος! Μιλάμε για απίστευτη αποκάλυψη που δυστυχώς δεν της δόθηκε χτες η σημασία που έπρεπε!

Δείτε το παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr μετά το δεκάλεπτο:

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor 4: «Βόμβα» από τον Κώστα Παπαδόπουλο - «Αυτοί φτιάχνουν υποομάδα στην κόκκινη παραλία»

Ο κακός χαμός έγινε για ακόμη μια φορά στο Survivor και συγκεκριμένα στην ομάδα των Κόκκινων αυτή τη φορά αφού ο Κώστας αποκάλυψε για μια υποομάδα!

Survivor 4: Η αποκάλυψη για την υποομάδα στους «Κόκκινους»

Ο Κώστας Παπαδόπουλος σχολίασε τον τσακωμό του με τον Τριαντάφυλλο και αποκάλυψε πως ο ίδιος μαζί με τον Κόρο και τον Ασημακόπουλο έχουν δημιουργήσει μια υποομάδα η οποία μάλιστα είναι και εναντίον του.

Φυσικά, δεν παρέλειψε να πει πως ο Ντάφι φέρνει τσακωμούς και κόντρες στην καλύβα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share