Σάββατο, 10 Απριλίου 2021

Survivor spoiler 23/02: Αυτή η ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

23 Φεβρουαρίου 2021 11:45
Survivor spoiler 23/02: Αυτή η ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 23/02: Ημέρα δεύτερης ασυλίας για μπλε και κόκκινους! Ποια ομάδα θα κερδίσει; Το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ!

Χτες είδαμε ακόμα ένα επεισοδιακό επεισόδιο και κυρίως στο συμβούλιο του νησιού! Από την κρίση πανικού της Ελευθερίας Ελευθερίου μέχρι την επίθεση στον Τριαντάφυλλο και τους τσακωμούς της Σοφίας με τον Ντάφυ και τον Γιώργο Κοψιδά! Κάπου εκεί αποκαλύφθηκε και ο ύπουλος ρόλος του Κώστα Παπαδόπουλου, ο οποίος θέλει να "φάει" τον Τριαντάφυλλο!

Στην αντίπερα όχθη όσο κερδίζουν ασυλίες το κλίμα δείχνει να φτιάχνει για τους μπλε, ενώ ταυτόχρονα βλέπουμε τον Αλέξη Παππά να προσπαθεί να μπει ξανά ενεργά μέσα στην ομάδα και να τα βρίσκει με τους υπόλοιπους! Αρκετοί δείχνουν να τουμπάρουν εκτός από τον Νίκο Μπάρτζη!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Survivor spoiler 23/02: Αυτή η ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία!

Στο αγωνιστικό κομμάτι και στην πρώτη ασυλία οι μπλε καθάρισαν τους κόκκινους με 10-5 τάκα τάκα και κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πρώτη ασυλία! Αυτό σημαίνει πως οι κόκκινοι έπρεπε να δώσουν έναν υποψήφιους, δεν θα μπορούσε να είναι άλλος εκτός της Ανθής Σαλαγκούδη και η Καρολίνα που κέρδισε την ατομική ασυλία έχει στα χέρια της τον δεύτερο υποψήφιο, τον οποίο θα αποκαλύψει σήμερα!

Πάμε όμως στα σημερινά! Δεύτερος αγώνας ασυλίας για μπλε και κόκκινους! Υπάρχει κάποιο φαβορί ή κάποια διαρροή!

Survivor spoiler 23/02: Ποια ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας;

Πάμε λοιπόν στο ζουμί της υπόθεσης! Κόκκινοι και μπλε μπαίνουν σήμερα σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης (αντίστοιχο με αυτόν που ο Δημήτρης Μακρόπουλος είχε πέσει μέσα στις λάσπες με το πρόσωπο) και καλούνται να ανταπεξέλθουν! Ο στόχος δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολος, την ίδια στιγμή που οι μπλε έχουν δυναμώσει αρκετά οι πρώτες πληροφορίες τους θέλουν και σήμερα νικητές! Ωστόσο για το σίγουρο spoiler συντονιστείτε στο Athensmagazine.gr λίγο μετά τις 19:30!

Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα καθώς και το trailer του επεισοδίου:

Survivor spoiler 23/02

Survivor διαρροή 23/02

Survivor spoiler νικητής

Ποιος κερδίζει την δεύτερη ασυλία στο Survivor

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share