Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4 trailer 23/2: Εκτός στίβου μάχης η Σαλαγκούδη - Δε θα συμμετάσχει στο δεύτερο αγώνα ασυλίας

"Η γιατρός λέει ότι μπορώ να παίξω αλλά εγώ θα μείνω εκτός"

23 Φεβρουαρίου 2021 10:15
Survivor 4 trailer 23/2: Εκτός στίβου μάχης η Σαλαγκούδη - Δε θα συμμετάσχει στο δεύτερο αγώνα ασυλίας

Survivor 4: Στο χθεσινό 23/02 επεισόδιο, είδαμε την Κόκκινη ομάδα να... "διαλύεται", αφού οι τσακωμοί μεταξύ των παικτών, ίσως και να είναι μια από τις αιτίες που τους κράτησαν μακριά από τη νίκη της πρώτης ασυλίας. Ας πάμε όμως στο αποψινό επεισόδιο. Σήμερα, λοιπόν, θα δούμε την Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία είναι και η πρώτη υποψήφια της εβδομάδας, να ανακοινώνει στους συμπαίκτες, αλλά και στον παρουσιαστή πως δε θα αγωνιστεί στο στίβο μάχης!

Συγκεκριμένα, η Ανθή μετά από μια αδιαθεσία επισκέπτεται το γιατρό ο οποίος μετά τις απαραίτητες εξετάσεις της δίνει το ελεύθερο να παίξει, αλλά εκείνη λίγο πριν μπουν στο στίβο μάχης ανακοινώνει πως δεν αισθάνεται καλά και "αυτοβούλως" όπως αναφέρει βγάζει τον εαυτό της εκτός! Από την άλλη, για... χιλιοστή φορά θα παρακολουθήσουμε έναν καυγά στην καλύβα των Κόκκινων, αυτή την φορά μεταξύ του Κόρο και του Παπαδόπουλου...

Όσα θα δούμε στο αγώνισμα του Survivor

Απόψε, οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν για τη δεύτερη ασυλία. Κόκκινοι και Μπλε, θα έχουν μπροστά τους έναν απαιτητικό στίβο μάχης, ο οποίος θα έχει να κάνει με ταχύτητα. Ποιος θα τα καταφέρει; Ήδη το Athensmagazine.gr σας έχει μεταφέρει ένα spoil για τον αποψινό νικητή, ωστόσο πάντα δίνετε με κάθε επιφύλαξη. Συντονιστείτε στο Athensmagazine.gr γιατί έρχονται κι άλλα αποκλειστικά για το ριάλιτι επιβίωσης!

Το σημερινό 23/2 trailer του Survivor

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share