Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor spoiler βόμβα: Η Μαριαλένα χώρισε τον Σάκη γιατί την "κεράτωσε" με την Χριστίνα!

Αποκάλυψη φωτιά!

22 Φεβρουαρίου 2021 14:40
Survivor spoiler βόμβα: Η Μαριαλένα χώρισε τον Σάκη γιατί την
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, είδαμε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να παθαίνει σοκ όταν ξαφνικά αντίκρισε στην παραλία της Μπλε ομάδας, τον πρώην σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη και την νυν του. Ποια ωστόσο είναι η αλήθεια για τη σχέση του με την Χριστίνα;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπή Love It, υπήρχε... καπνός, δηλαδή ένα μικρό φλερτ ανάμεσα στην Χριστίνα και Σάκη που έγινε αντιληπτό από την Μαριαλένα και γι’ αυτό η παίκτρια αντέδρασε έτσι. Όμως ο Σάκης και η Χριστίνα δεν είναι ζευγάρι παρά μόνο φίλοι.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Η δήλωση του Σάκη Κατσούλη πριν το Survivor 4 για την Μαριαλένα και την Χριστίνα

Ο 30χρονος μάλιστα μίλησε, μεταξύ άλλων στην κάμερα της εκπομπής για τη σχέση του και τον χωρισμό του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε ποτέ ζευγάρι με τη Χριστίνα Κεφαλά.

«Στο Survivor με δυσκολέψει περισσότερο ο προορισμός. Είναι ένα μέρος άγνωστο και άγριο. Ούτε η πείνα, ούτε ο ύπνος. Είμαι πολύ εύκολος με αυτά. Αθλητικά μου ταιριάζει πολύ ο Μπόγδανος, είναι πολύ αθλητικός .Με τη Μαριαλένα ήμασταν δυο χρόνια μαζί. Δε μπορεί να το κρύψει κανείς αυτό.

Είχαμε μια πάρα πολύ όμορφη σχέση. Χωρίσαμε πολύ αγαπημένοι, τη συμπαθώ πάρα πολύ. Είναι τρομερή στα αθλήματα. Θα πάω εκεί να τη βοηθήσω και να τη στηρίξω. Σε καμία περίπτωση δε θα σταθώ απέναντί της. Αν είμαστε στην ίδια ομάδα σίγουρα θα φέρουμε καλύτερα αποτελέσματα.

Έχουμε χωρίσει από τον Σεπτέμβρη. Δεν είχαμε κάνει μαζί την αίτηση. Όταν είμασταν μαζί, δεν είχαν ξεκινήσει καν οι αιτήσεις. Όσο ήμασταν μαζί είχαμε αναφέρει πως θέλαμε να πάμε στο Survivor. Σίγουρα θα είναι πολύ περίεργο όταν με δει. Βάζω τον εαυτό μου πάντα στη θέση του άλλου. Θεωρώ ότι θα της φανεί κάπως περίεργο. Θεωρώ πως θα μπορέσουμε να έχουμε μια αρμονική συμβίωση.

Με τη Χριστίνα Κεφαλά γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Είναι μόνο φιλικές οι σχέσεις μας. Δεν έχει υπάρξει ποτέ κάτι παραπάνω. Μέχρι εκεί» είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης. Θα καταφέρει ωστόσο να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει την πρώτη ασυλία;

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share