Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Τέλος η ασυλία για τις γυναίκες της μπλε ομάδας!

Ανατροπή δεδομένων! Μπορούν να ψηφιστούν κανονικά από σήμερα

22 Φεβρουαρίου 2021 12:37
Survivor spoiler: Τέλος η ασυλία για τις γυναίκες της μπλε ομάδας!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Μπορεί ο Γιώργος Λιανός να ανακοίνωση την προηγούμενη εβδομάδα πως οι γυναίκες της μπλε ομάδας θα έχουν ασυλία αυτό όμως από σήμερα δεν ισχύει!

Ο λόγος φυσικά είναι ότι μπήκε ακόμα μια γυναίκα στην ομάδα και συγκεκριμένα η Χριστίνα Κεφαλά! Παρότι η κοπέλα για την πρώτη εβδομάδα θα έχει ασυλία και δεν θα μπορεί να ψηφιστεί αυτό δεν θα ισχύει για τις άλλες τρεις, δηλαδή για τις Ελευθερία Ελευθερίου, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Άννα Μαρία Βέλλη!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Survivor spoiler: Τέλος η ασυλία για τις γυναίκες της μπλε ομάδας!

Ο λόγος είναι πως ακόμα και να βγει υποψήφια για παράδειγμα η Ελευθερία και αποχωρήσει την άλλη εβδομάδα θα είναι πάλι 3 γυναίκες στην ομάδα, αφού έχει προστεθεί και η Χριστίνα! Αφήστε που λογικά θα είναι και 4 καθώς αναμένεται να μπει η Έλενα Χαμπέρη, η οποία έχει ήδη ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και βρίσκεται στο ξενοδοχείο εν αναμονή της εισόδου της στο παιχνίδι!

Επομένως αν η μπλε ομάδα χάσει ασυλία σήμερα ή αύριο τα τρια από τα τέσσερα κορίτσια θα μπορούν να ψηφιστούν κανονικά από τους συμπαίκτες τους, εκτός και αν κερδίσει κάποια την ατομική ασυλία!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Στόχος επετεύχθη: Σάρωσε το Survivor με την είσοδο του πρώην της Ρουμελιώτη

Survivor 4 - τηλεθέαση: "Φωτιά" πήραν τα νούμερα του ριάλιτι επιβίωσης, αφού το βράδυ της Κυριακής 21/02, το τηλεοπτικό κοινό δεν ήθελε με τίποτα να χάσει την προσθήκη του πρώην συντρόφου της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στο παιχνίδι -δείτε εδώ τα highlights- . Σύμφωνα με τα στοιχεία από τα μηχανάκια της Nielsen, το Survivor, "διέλυσε" τον ανταγωνισμό.

Συγκεκριμένα, η τηλεθέαση της Κυριακής είχε ξεκάθαρο νικητή όσον αφορά την Prime time ζώνη, αφού το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ έκανε στο δυναμικό κοινό 38,7%!

Survivor 4 τηλεθέαση

Prime time

  • ALPHA: Ταξί 10.5
  • ΑΝΤ1: Κώδικας Da Vince 9.5
  • ΑΝΤ1: Ένας για όλες 13,4
  • STAR: Ο φίλος μου ο Λευτεράκης 8,4
  • ΣΚΑΙ: Survivor 38,7
  • Mega: Venom 6.5
  • OPEN: Στενά περιθώρια 6,0
  • ALPHA: Toy Story 6.4

Ωστόσο, να σημειωθεί πως τα τέταρτα του ριάλιτι ήταν συγκλονιστικά, αφού με lead in 29.2 από το δελτίο ειδήσεων συνέχισε με 27,5-36,4-40,1-41,3-33,8-40,2-44,9-41,1-37,1-45-47,8-36,6

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share