Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021

Survivor spoiler: Απειλούν με μαζική αποχώρηση οι παίκτες της κόκκινης ομάδας! Τους διέρρευσαν αυτό που δεν έπρεπε

Έξαλλοι οι κόκκινοι με την παραγωγή!

22 Φεβρουαρίου 2021 10:15
Survivor spoiler: Απειλούν με μαζική αποχώρηση οι παίκτες της κόκκινης ομάδας! Τους διέρρευσαν αυτό που δεν έπρεπε
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Καταλάβατε τι ακριβώς συνέβη στο χθεσινό (21/02) επεισόδιο στη κόκκινη παραλία; Γιατί ξαφνικά ο Τριαντάφυλλος και οι λοιποί έκαναν επίθεση στην Ανθή Σαλαγκούδη;

Κάποιο "πουλάκι" διέρρευσε στους παίκτες της κόκκινης αυτό αυτό που συζητάει όλη η Ελλάδα σχετικά με την Ανθή Σαλαγκούδη και τον λόγο για τον οποίο παραμένει μέσα στο παιχνίδι! Αρχικά το είπε ο Τριαντάφυλλος και ακολούθησαν οι Ηλίας Μπόγδανος, Γιώργος Ασημακόπουλος και Γιώργος Κόρομι!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Τι ακριβώς τους διέρρευσαν; Ότι ο πατέρας της Ανθής Σαλαγκούδη και γενικότερα το περιβάλλον της έχει κάνει "κίνημα" στην Ελλάδα και κρατάνε με μαζικά μηνύματα την δημοσιογράφο μέσα στο παιχνίδι! Ότι ο πατέρα της Ανθής έχει την οικονομική δυνατότητα να κρατάει την κόρη του με μαζικά μηνύματα στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα εκεί να κερδίζει ακόμα περισσότερα χρήματα!

Survivor spoiler: Έξαλλοι οι παίκτες, απείλησαν την παραγωγή με αποχώρηση

Survivor spoiler Αποχωρεί η κόκκινη ομάδα;

Και κάπου εδώ έρχεται η αποκάλυψη! Οι παίκτες μόλις έμαθαν όλο αυτό έκαναν επίθεση στην παραγωγή πως θα πρέπει να πάρει τα μέτρα της και πως όλο αυτό δεν είναι δίκαιο για τα υπόλοιπα παιδιά! Μάλιστα αρκετοί πέταξαν σπόντες και μπροστά στην κάμερα, όπως για παράδειγμα ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος τόνισε πως η Ανθή θα πάει στον τελικό! Πως θα πάει στον τελικό; Με αυτό που συμβαίνει σε κάθε αποχώρηση είναι σχεδόν βέβαιο.

Οι περισσότεροι παίκτες των κόκκινων ήταν έξαλλοι! Μάλιστα τόνισαν πως χάνουν πολύτιμα έπαθλα, μένουν χωρίς φαγητό για να κάνει το καπρίτσιο της μια κοπέλα που έχει μάθει να βρίσκει τα πάντα έτοιμα στη ζωή της! Τέτοια στήριξη εδώ που τα λέμε από τηλεοπτικό κοινό δεν είχε ούτε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, που το παιδί αγωνιστικά ήταν ασυναγώνιστος!

Η παραγωγή προσπάθησε να ηρεμήσει τα παιδιά της κόκκινης ομάδας (ήταν όλοι άνδρες) και υποσχέθηκε πως θα υπάρξουν αλλαγές στην ψηφοφορία σύντομα ώστε να σταματήσει το φαινόμενο αυτό!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share