Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 22/02: Ποια ομάδα κερδίζει το πρώτο αγώνα ασυλίας;

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

22 Φεβρουαρίου 2021 08:28
Survivor spoiler 22/02: Ποια ομάδα κερδίζει το πρώτο αγώνα ασυλίας;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Πρώτος αγώνας ασυλίας σήμερα (22/02) και με τους νέους παίκτες! Ποια ομάδα θα κερδίσει; Μπλε ή Κόκκινοι;

Χτες είδαμε ένα επεισόδιο που καθήλωσε τους τηλεθεατές! Όλοι περίμεναν την είσοδο του πρώην της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, Σάκη Κατσούλη αλλά και των τεσσάρων άλλων παιδιών! Οι νέοι παίκτες έφεραν δύναμη στη μπλε ομάδα, αφού κυρίως ο Σάκης είναι ένας παίκτης πολύ δυνατός που θα χαρίσει αρκετές νίκες στην ομάδα! Άλλωστε μην ξεχνάμε πως μέχρι πρόσφατα ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Την ίδια στιγμή κόλαση επικρατεί στο στρατόπεδο των κόκκινων με αφορμή την Ανθή Σαλαγκούδη, αφού οι περισσότεροι συμπαίκτες την κατηγορούν πως εκτός του ότι δεν προσφέρει τίποτα αγωνιστικά και στην παραλία είναι άχρηστη αφού κάθετε όλη μέρα και κάνει ηλιοθεραπεία!

Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν αφού σήμερα έχουμε αγώνα ασυλίας για τις δύο ομάδες με τη νίκη να είναι μονόδρομος! Από την μια οι μπλε δείχνουν να συσπειρώνονται με την είσοδο των νέων παικτών από την άλλη οι κόκκινοι θέλουν να απαλλαγούν από την Ανθή Σαλαγκούδη αλλά γνωρίζουν πως και υποψήφια να βγει οι πιθανότητες να αποχωρήσει είναι λίγες!

Survivor spoiler 22/02: Ποια ομάδα κερδίζει το πρώτο αγώνα ασυλίας;

Ποιος κερδίζει σήμερα στο Survivor

Πάμε στο αγωνιστικό κομμάτι λοιπόν! Απόψε έχουμε το κλασικό αγώνισμα που γίνεται στην πίστα με την μεγάλη πισίνα στην αρχή! Ένας γνωστός στίβος μάχης που αλλάζει προς το τέλος αλλά και τον στόχο! Με βάση το αντικείμενο που πετούν οι παίκτες στο τέλος για να πετύχουν τον στόχο καταλαβαίνουμε πως μόνο εύκολος δεν θα είναι αυτός!

Στην συγκεκριμένα πίστα συνήθως κέρδιζε η κόκκινη ομάδα όμως πλέον τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά! Η δομή των ομάδων έχει αλλάξει και στην ουσία μιλάμε για δύο νέες ομάδες, ειδικά στους μπλε με την προσθήκη τρεις παικτών! Ποιος κερδίζει δεν γνωρίζουμε ακόμα αλλά πιστέψτε μας μόλις έχουμε σίγουρο spoil θα σας το μεταφέρουμε αμέσως εδώ στο Athensmagazine.gr αλλά πρώτα από όλα θα έχει γίνει γνωστό στην σελίδα μας για το Survivor στο Facebook!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα καθώς και το trailer του επεισοδίου της Δευτέρας (22/02):

Survivor spoiler 22/02: Ποια ομάδα κερδίζει το πρώτο αγώνα ασυλίας;

Survivor spoiler 22/02

Survivor spoiler 22/02 νικητής

Survivor διαρροή 22/02

Survivor spoiler 22/02 Ποιος κερδίζει

Survivor διαρροή 22/02 Ποιος κερδίζει

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share