Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 4: "Θέλουμε και νυν Άννας Μαρίας να κλάψουν μανούλες" - Δάκρυα στο Twitter!

Φυσικά και ένα τέτοιο επεισόδιο δεν γινόταν να μείνει ασχολίαστο!

21 Φεβρουαρίου 2021 23:47
Survivor 4:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σάστισε η Μαριαλένα μόλις είδε να εμφανίζεται από το πουθενά στο Survivor ο πρώην σύντροφος της, Σάκης Κατσούλης, με το Twitter φυσικά να το απολαμβάνει πλήρως!

Τα δύο παιδιά υπήρξαν ζευγάρι για δύο χρόνια και χώρισαν πριν από πέντε μήνες. Όπως ήταν αναμενόμενο, μόλις τον είδε δεν πίστευε στα μάτια της, με τον ίδιο από την άλλη να το παίζει άνετος.

Η Μαριαλένα είπε χαρακτηριστικά: “Σκάνε τρεις καινούργιοι παίκτες και τους δύο τους ήξερα θέλοντας και μη… Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και μας το ξεκαθαρίζει γι’ άλλη μια φορά. Τι να πω, μπήκε ο πρώην μου από εκεί που δεν το περίμενα. Ένας άνθρωπος που έχω ζήσει μια ιστορία στο παρελθόν.

Δυο μήνες που είμαστε εδώ δεν περίμενα να τον δω. Τι μου επιφύλασσε η μοίρα; Ήρθανε οι νέοι παίκτες από παραλία και βλέπω τον Σάκη. Ξερνάω… Δεν μπορώ… Χωρίσαμε πριν από δύο μήνες και αυτή είναι η κοπέλα του. Ήταν το τελευταίο πράγμα που ήθελα να γίνει στην προκείμενη φάση.

Είμαι δυνατή και δεν θέλω να μου ρίξει την ψυχολογία. Θα προσπαθήσω να το διαχειριστώ όσο μπορώ, χωρίς όμως αυτό να μειώσει τη δυναμική της ομάδας και να δημιουργήσω έξτρα προβλήματα. Δηλαδή θα κατεβαίνουμε στους αγώνες κι όλα θα είναι καλά; Ο άλλος που ξέρει ότι είναι η πρώην του στο παιχνίδι και φέρνει και τη νυν του τι καραγκιόζης είναι;”.

Το σκηνικό αυτό φυσικά έδωσε αμέτρητο υλικό στους χρήστες του Twitter να ρίξουν τα καρφιά τους και να μας φτιάξουν για ακόμη μια φορά την νύχτα!

Δείτε τα Tweets ΕΔΩ

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share