Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Survivor 4: Επιτέλους το κατάλαβαν! Κάποιος σφύριξε στους κόκκινους ότι η Ανθή μένει στο παιχνίδι από ψήφους του πατέρα της!

Ευθεία επίθεση στην Ανθή Σαλαγκούδη!

21 Φεβρουαρίου 2021 22:32
Survivor 4: Επιτέλους το κατάλαβαν! Κάποιος σφύριξε στους κόκκινους ότι η Ανθή μένει στο παιχνίδι από ψήφους του πατέρα της!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Έπρεπε κάποτε να γίνει κι αυτό! Κάποιος σφύριξε στους παίκτες των κόκκινων πως ο πατέρας της Ανθής Σαλαγκούδη στηρίζει την κόρη του και με ψήφους την κρατάει μέσα στο παιχνίδι! Άλλωστε αυτά έχουν ειπωθεί σε πολλές εκπομπές και το πιθανότεροι είναι νέοι παίκτες που μπήκαν να το μετέφεραν και στους υπόλοιπους!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Αρχικά ο Τριαντάφυλλος έκανε επίθεση στην Ανθή Σαλαγκούδη κάνοντας αναφορά στον πατέρα της και ακολούθησαν οι Γιώργος Ασημακόπουλος, Ηλίας Μπόγδανος και Γιώργος Κόρομι!

Οι παίκτες είναι έξαλλοι μ' αυτό που συμβαίνει με την Ανθή αφού καταλαβαίνουν πως αποκλείεται να κρατάει στο παιχνίδι ο κόσμος μια κοπέλα που είναι αδύναμη στα αγωνίσματα και δεν προσφέρει το παραμικρό στην ομάδα και στην καλύβα, αφού κάθεται όλη μέρα στην παραλία και τα περιμένει όλα έτοιμα!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor 4: Σε τραγική κατάσταση η Ανθή Σαλαγκούδη!

Survivor 4: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Ανθή Σαλαγκούδη στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, ειδικότερα μετά την αποχώρηση του Περικλή.

Το νέο επεισόδιο δεν ξεκίνησε και πολύ καλά καθώς η συγκεκριμένη παίκτρια φαίνεται να έχει σχεδόν καταρρεύσει, καθώς αποχώρησε ο μόνος της φίλος από την καλύβα.

Survivor 4: Σε τραγική κατάσταση η Ανθή Σαλαγκούδη!

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες με την σειρά τους εξέφρασαν την στεναχώρια τους που έφυγε ένας συμπαίκτης τους, ωστόσο η Ανθή ήταν αυτή που την έχει επηρεάσει στο παιχνίδι, όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει εμείς.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share