Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 21/02, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

21 Φεβρουαρίου 2021 18:56
Survivor spoiler 21/02, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει μετά από 3 μέρες με αγώνα επάθλου φαγητού! Ποια ομάδα θα κερδίσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα σήμερα (21/02);

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν άκρως επεισοδιακή με δύο αποχωρήσεις. Αρχικά ήταν η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου που έφυγε από μόνη, λόγω των συνεχόμενων προβλημάτων με την υγεία της, ενώ στο τέλος της εβδομάδας έφυγε ο Περικλής Κονδυλάτος, όπως αποφάσισε το τηλεοπτικό κοινό! Δύο παίκτες που σημάδεψαν με την παρουσία τους το φετινό Survivor αποτελούν παρελθόν. Ωστόσο οι εξελίξεις είναι τέτοιες που γρήγορα θα ξεχαστούν!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Και το λέμε αυτό διότι στο επεισόδιο της Κυριακής (21/02) θα δούμε 5 νέους παίκτες να μπαίνουν στο Survivor! Το επεισόδιο αυτό θα αποτελεί περισσότερο ριάλιτι παρά αγωνιστικό show! Η αντίδραση της Μαριαλένας στην είσοδο του πρώην της, Σάκη Κατσούλη είναι αυτό που περιμένουμε όλοι και σίγουρα θα ξεχωρίσει! Ωστόσο μέσα σ' όλα έχουμε και έπαθλο φαγητού!

Survivor διαρροή 21/02

Survivor spoiler 21/02: Ποια ομάδα κερδίζει την Κυριακή

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τη δομή των νέων ομάδα από την Κυριακή και μετά! Σίγουρα στη μπλε ομάδα θα μπουν οι Σάκης Κατσούλης και Χριστίνα Κεφαλά, όμως δεν γνωρίζουμε που θα πάνε οι άλλοι τρεις παίκτες!

Σήμερα λοιπόν έχουμε αγώνα ποδοσφαίρου! Οι μπλε γνωρίζουμε πως έχουν δύο παίκτες που έχουν παίξει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο, τον Σάκη Κατσούλη και τον Νίκο Μπάρτζη! Από την άλλη πέρα από τον Ηλία Μπογδάνο δεν μας βγάζει κάποιος άλλος ότι την "μυρίζει"!

Οι αρχικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr τονίζουν πως σήμερα νικητές είναι οι μπλε, ωστόσο το σίγουρο spoiler μόλις έφτασε στα χέρια μας! Επιβεβαιώνεται ή όχι;

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ

Survivor spoiler 21/02 νικητής

Σύμφωνα με το spoiler του Athensmagazine.gr νικητές του σημερινού αγωνίσματος είναι οι μπλε! Οπότε επιβεβαιώνεται το αρχικό spoil, κάτι το οποίο σας έχει ενημερώσει και η σελίδα για το Survivor του Athensmagazine.gr στο Facebook εδώ και αρκετές ώρες!

Survivor spoiler 21/02, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share