Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor: 3 παίκτες που έχουν πεθάνει κατά τη διάρκεια του ριάλιτι

Ανάμεσα τους ένας 25χρονος!

21 Φεβρουαρίου 2021 09:52
Survivor: 3 παίκτες που έχουν πεθάνει κατά τη διάρκεια του ριάλιτι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ως γνωστόν, το Survivor είναι ένα από τα πιο δύσκολα ριάλιτι επιβίωσης παγκοσμίως, αφού οι συνθήκες είναι άσχημες και η κούραση μεγάλη. Μάλιστα, από την αρχή που ξεκίνησε το παιχνίδι, μέχρι και σήμερα έχουν πεθάνει 3 παίκτες.

Συγκεκριμένα, αν για κάποιο λόγο άνθρωποι σε όσες χώρες προβάλλεται δηλώνουν συμμετοχή, είναι σίγουρα τα λεφτά - αφού τα ποσά είναι μεγάλα - αλλά και η δημοσιότητα που βλέπει ο κάθε παίκτης. Καθώς πολλοί είναι εκείνοι που μετά το παιχνίδι έχουν γίνει παρουσιαστές ή και ηθοποιοί.

Ωστόσο, 3 παίκτες από τους δεκάδες που έχουν λάβει μέρος, με κάποιους από αυτούς να φτάνουν και μέχρι τον τελικό, έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του Survivor.

νεκροί Survivor

Survivor: Αυτοί είναι οι 3 παίκτες που έχουν πεθάνει μέχρι σήμερα

Ο πρώτος θάνατος λοιπόν, σημειώθηκε το 2009. Πρόκειται για τον Μόντσο Βοντνιτσάροφ από το Βουλγαρικό Survivor. Ο 54χρονος πέθανε κατά την διάρκεια του αγωνίσματος από καρδιακή προβολή.

Ο δεύτερος θάνατος σημειώθηκε επίσης το 2009, αυτή την φορά ωστόσο στο ριάλιτι του Πακιστάν. Την ώρα αγωνίσματος και συγκεκριμένα, ο Σάαντ Καν, την ώρα που έπρεπε να κολυμπήσει μεταφέροντας ένα φορτίο 7 κιλών, πνίγηκε καθώς του ήταν αδύνατον να συνεχίσει από το βάρος και την κούραση. Παρόλο που μπορούσε να σωθεί, η παραγωγή δεν τον άκουσε ή είδε - ενώ φώναζε - με αποτέλεσμα να τον εντοπίσουν οι δύτες λίγο αργότερα νεκρό. Ο παίκτης ήταν μόλις 32 ετών.

Ο τρίτος θάνατος σημειώθηκε στο Survivor της Γαλλίας το έτος 2013 και πρόκειται για τον Τζέραλντ Μπάμπιν που ήταν 25 ετών. Ο παίκτης διαγνώστηκε με αφυδάτωση, ενώ κατέρρευσε την ώρα του αγωνίσματος από κράμπες. Λίγη ώρα αργότερα όταν η παραγωγή αποφάσισε επιτέλους να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο πέθανε από μια σειρά καρδιακών ανακοπών. Αιτία θανάτου όπως αποκαλύφθηκε ήταν καρδιακή ανεπάρκεια σε διεσταλμένη καρδιομυοπάθεια.

Πηγή: Youweekly.gr

TAGS
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share