Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Ανατροπή με την Κάτια Ταραμπάνκο - Τι συνέβη ένα μήνα μετά την αποχώρησή της;

Συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον!

20 Φεβρουαρίου 2021 09:45
Survivor 4: Ανατροπή με την Κάτια Ταραμπάνκο - Τι συνέβη ένα μήνα μετά την αποχώρησή της;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε για την επιστροφή της από το Survivor 4, την υποδοχή από το σύντροφό της αλλά και τα κιλά που πήρε χάρη σ' αυτόν.

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του Survivor, σε νέα συνέντευξή της στο περιοδικό You, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα κιλά που έχασε στο ριάλιτι επιβίωσης και... όπως είπε, τα πήρε όλα ξανά επειδή της μαγείρευε ο σύντροφός της.

"Ήταν πολύ προστατευτικός όταν γύρισα από το Survivor και μου έδειχνε γενικά πως ήταν εκεί με κάθε τρόπο. Μου έφτιαχνε πρωινό, μου μαγείρευε, πήρα πίσω όλα τα κιλά που είχα χάσει και αυτό οφείλεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στον Κώστα", ανέφερε μεταξύ άλλων η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία αποκάλυψε και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Survivor - Κάτια Ταραμπάνκο: «Ο Κώστας αγχώθηκε πολύ για την εικόνα μου στο παιχνίδι»

Η Κάτια Ταραμπάνκο βρέθηκε σήμερα στο Dot και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον αγαπημένο της σύντροφο, ξεκαθαρίζοντας πως αγχώθηκε ιδιαίτερα για την εικόνα της, όσο καιρό βρισκόταν μέσα στο Survivor.

Η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ στάθηκε στο θέμα του αγαπημένου της Κώστα, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της σε κάθε βήμα, ενώ ήταν και αυτός που της είπε να πάει στο Survivor, όταν της έγινε η πρόταση. Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share