Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Διαλύεται η κόκκινη ομάδα - Συναγερμός στην παραγωγή

Τα πράγματα... αλλάζουν!

20 Φεβρουαρίου 2021 09:02
Survivor spoiler: Διαλύεται η κόκκινη ομάδα - Συναγερμός στην παραγωγή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Μέχρι τώρα τα πράγματα στην κόκκινη ομάδα ήταν ήρεμα, αφού ο καθένας είχε το ρόλο του. Πλέον όμως φαίνεται πως τα πράγματα αλλάζουν.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τι έχει συμβεί. Στο προηγούμενο επεισόδιο παρακολουθήσαμε το συμβούλιο του νησιού από το οποίο αποχώρησε ο Περικλής Κονδυλάτος. Η αλήθεια είναι ότι ο Περικλής για τη συμβολή του στο παιχνίδι έφυγε νωρίς, αφού και δεν μάσαγε τα λόγια του στην παραλία και είχε ανέβει αγωνιστικά χαρίζοντας πόντους στην κόκκινη ομάδα του Survivor.

Αυτό αυτόματα θα σήμαινε ότι η Ανθή Σαλαγκούδη θα μείνει μόνη της στην παραλία καθώς ο Περικλής ήταν ο μόνος άνθρωπος με την οποίο είχε αναπτύξει μια φιλική σχέση. Δεν θα γίνει όμως! Οι συσχετισμοί έχουν αλλάξει και η Ανθή έχει έρθει κοντά τόσο με τη Σοφία Μαργαρίτη, όσο και με την Μαριάνθη Καλατζάκη.

Το τελευταίο διάστημα έχουμε δει τη Σοφία και τη Μαριάνθη να έχουν έρθει πολύ κοντά, έχοντας απομακρυνθεί από τους υπόλοιπους παίκτες. Ενδεικτικό αυτού του διαχωρισμού ήταν η κόντρα της Σοφίας με τον Γιώργο Κοψιδά και τον Τριαντάφυλλο με αφορμή την προηγούμενη ψηφοφορία.

Survivor 4 κόκκινη ομάδα

Τελικά η Σοφία εντελώς ξαφνικά ζήτησε συγγνώμη από τον τραγουδιστή, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι ακολουθεί μια στρατηγική από την οποία είχε βγει λίγο εκτός, κάτι που κατάλαβε αργότερα και προχώρησε σε διορθωτική κίνηση. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι η Σοφία κατά την περίοδο που κανένας δεν γνώριζε αν θα παραμείνει στο παιχνίδι λόγω του τραυματισμού της, έχει πει την ατάκα «αν φύγω τώρα από το Survivor καταστράφηκα» κάνοντάς μας ξεκάθαρο πως έχει στηρίξει όλες της τις ελπίδες στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ένα ακόμη ζήτημα που έχει προκύψει στην κόκκινη ομάδα του Survivor 2021 ακούει στο όνομα Κώστας Παπαδόπουλος. Αν και τον βλέπαμε αρκετά κοντά με τους υπόλοιπους παίκτες, μιλώντας στη κάμερα και αναφερόμενος στον Γιώργο Κοψιδά είπε αρχικά ότι περιμένει σαν «κόμπρα» να χτυπήσει, ενώ εν συνεχεία ζήτησε από τον Γιώργο Κόρομι που είχε την ατομική ασυλία να βγάλει ως υποψήφιο για αποχώρηση τον Τριαντάφυλλο.

Όλα αυτά τα δεδομένα δείχνουν πως ο Κώστας Παπαδόπουλος ίσως είναι έτοιμος να ενταχθεί στη συμμαχία της Σοφίας και της Μαριάνθης, στην οποία ίσως και να ανήκει η Ανθή Σαλαγκούδη. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό το ενδιαφέρον στην κόκκινη ομάδα την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι μεγάλο. Εμείς θα σας ενημερώσουμε με Survivor spoiler που ίσως προκύψουν από τον Άγιο Δομίνικο.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share