Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

Survivor 4: «Τι σκέφτομαι όταν βαριέμαι που το κάνουμε» - Νέο απίθανο βίντεο από την… ηθική Άννα Μαρία!

Ηθική πάνω από όλα...

19 Φεβρουαρίου 2021 18:56
Survivor 4: «Τι σκέφτομαι όταν βαριέμαι που το κάνουμε» - Νέο απίθανο βίντεο από την… ηθική Άννα Μαρία!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άννα Μαρία Βέλλη έχει βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής σχετικά με τους παίκτες, που διαγωνίζονται αυτή τη στιγμή στο Survivor, με την ίδια να έχει δεχθεί «πυρά» στο θέμα της ηθικής, που θίγει διαρκώς, κυρίως λόγω όσων αναφέρει σε αρκετά βίντεό της στο YouTube.

Η διαδικτυακή «Ami Yiami» έχει αναρτήσει αρκετά βίντεο, στα οποία θίγει ζητήματα, που αποτελούν ταμπού για την κοινωνία μας, χωρίς όμως να το κάνει με το σωστό τρόπο. Δεν επιχειρεί να δώσει μια λύση στα θέματα αυτά, αλλά περισσότερο να τα διακωμωδήσει με έναν τρόπο, που μόνο βοήθεια δεν προσφέρει στο να κατανοήσουν οι χρήστες πόσο λανθασμένες είναι ορισμένες απόψεις.

Survivor 4: Το βίντεο της Άννας Μαρίας Βέλλη για το... πώς βαριούνται οι γυναίκες στο κρεβάτι

Δεν είναι μόνο το βίντεο με τίτλο «Πώς να βάφεσαι σαν πουτ@@@», αλλά και ακόμη ένα, στο οποίο μας εξηγεί πώς σκέφτονται οι γυναίκες για διάφορες καταστάσεις, όπως το φαγητό, ο έρωτας και, εν γένει, η καθημερινότητα με το σύντροφό τους. Μπορεί να ζητά στα κορίτσια να απλουστεύουν τις σκέψεις τους, αλλά από τη στιγμή που παρουσιάζει αυτές τις σκέψεις, που υπάρχουν στο μυαλό τους, είναι πιθανό να τις έχει και η ίδια, προκαλώντας ιδιαίτερα για τις στιγμές στο κρεβάτι.

Η Βέλλη μας ενημερώνει, ότι τα κορίτσια σκέφτονται διάφορα άσχετα θέματα στο κρεβάτι, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πως βαριούνται, ενώ συμπληρώνει πως τα αγόρια σκέφτονται μόνο την ερωτική πράξη και όχι αν αισθάνεται καλά η σύντροφός τους. Κάπως έτσι, απόψεις περί ηθικής είναι δύσκολο να σταθούν από την ίδια στο ριάλιτι επιβίωσης, έχοντας παρουσιάσει τέτοιου είδους βίντεο και επιδεικνύοντας μια συμπεριφορά νταή προς συμπαίκτες, που δε συμφωνούν μαζί της, όπως συμβαίνει με την Ελευθερία Ελευθερίου.

Οι «καμπάνες» για την ηθική, για την οποία τόσα έχει πει, γίνονται με αυτό τον τρόπο ακόμη περισσότερες, με τον Αλέξη Παππά ακόμη να έχει αφήσει «μπηχτές» στη διάρκεια του Survivor.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share