Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022

Survivor 4: Έριξε τη «βόμβα» για τις ερωτικές σκηνές στο νησί η Βαλέρια Χοψονίδου - «Και να μπορούσαμε…»

Αποκαλυπτική ξανά η πρώην παίκτρια των «Μπλε»

19 Φεβρουαρίου 2021 15:35
Survivor 4: Έριξε τη «βόμβα» για τις ερωτικές σκηνές στο νησί η Βαλέρια Χοψονίδου - «Και να μπορούσαμε…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποκαλυπτική υπήρξε η Βαλέρια Χοψονίδου σχετικά με τη συμμετοχή της στο Survivor, μιλώντας για τις ερωτικές στιγμές, για τις οποίες γίνεται αναφορά από αρκετές πλευρές, με την ίδια πάντως να μην επιβεβαιώνει πως έχει συμβεί κάτι.

Η ίδια, έχοντας μιλήσει και για το πρόβλημα υγείας της, απάντησε στην εκπομπή «Love it» για τις διαπροσωπικές σχέσεις του παιχνιδιού και ειδικότερα στις κατηγορίες του Αλέξη Παππά πως η Άννα Μαρία δεν είναι μόνο φίλη με τον Νίκο Μπάρτζη. Η Βαλέρια που έζησε ανάμεσά τους, επιτέλους ξεκαθάρισε την κατάσταση για το τι πραγματικά συμβαίνει.

Survivor 4 - Βαλέρια Χοψονίδου: Η απάντηση για τις σχέσεις στο Survivor

«Δεν υπήρξε κάτι ανάμεσα στην Ελευθερία και τον Αλέξη και αυτό το είχα συζητήσει με την Ελευθερία. Δεν είχαν έρθει κοντά. Δεν κατάλαβα τι συνέβη στην Κόκκινη ομάδα, απλά ο Αλέξης έλεγε στην Ελευθερία στις συζητήσεις που είχαν, ότι η Ελευθερία τον έχει προσεγγίσει ερωτικά και επειδή ο Αλέξης δεν ανταποκρίθηκε δημιουργήθηκε κόντρα. Δεν υπήρξε κάτι ερωτικό, ούτε αντιλήφθηκα εγώ κάτι τέτοιο. Στην κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, το τελευταίο που θα σκεφτείς είναι κάτι ερωτικό. Είτε άνδρας είσαι είτε γυναίκα είναι το ίδιο πράγμα. Και να μπορούσες να φλερτάρεις, δεν σου περνάει από το μυαλό.

Η Άννα Μαρία και ο Μπαρτζής έχουν έρθει κοντά, αλλά όχι ερωτικά. Είναι κοντά, αλλά όχι μόνο με τον Νίκο, αλλά και με τον Τζειμς. Η Άννα Μαρία από όσο γνωρίζω έχει σχέση, αρά πώς να δημιουργηθεί και κάτι τέτοιο; Ίσως ο Αλέξης το είπε αυτό, επειδή είναι πολύ κοντά και κοιμούνται δίπλα.», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βαλέρια Χοψονίδου.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share