Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 4: Γι' αυτό γύρισε την μπιφτέκα ο Τζέιμς Καφετζής - Η μεγάλη αποκάληψη από τον Δημήτρη Μακρόπουλο

Όχι ότι δεν το είχαμε καταλάβει!

19 Φεβρουαρίου 2021 14:35
Survivor 4: Γι' αυτό γύρισε την μπιφτέκα ο Τζέιμς Καφετζής - Η μεγάλη αποκάληψη από τον Δημήτρη Μακρόπουλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί η Βαλέρια Χοψονίδου να βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του Love it το μεσημέρι της Παρασκευής και να έκανε αποκαλύψεις για τις διαπροσωπικές σχέσεις στο Survivor, αλλά ο Δημήτρης Μακρόπουλος που αποχώρησε μετά από αυτή συνδέθηκε μέσα skype στην εκπομπή κι έδωσε επιτέλους απαντήσεις σε πολύ "καυτά" ερωτήματα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Οι αποκαλύψεις του Δημήτρης Μακρόπουλου για το Survivor

"Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να αποχωρήσω, θεωρούσα ότι θα μείνω λίγο παραπάνω. Παρ' όλα αυτά εντάξει έχω μαζέψει πολλές εμπειρίες. Το είχαμε συζητήσει με τον Αλέξη και μου είχε πει ότι υπάρχει μια πολύ σημαντική πιθανότητα να με ψηφίσει γιατί δεν έχει κι άλλη επιλογή λόγω του ότι είμαι και καινούργιος παίκτης. Εγώ του είπα ότι το θεωρώ και λάθος και άδικο για μένα γιατί είναι πολύ νωρίς. Με το που πήγα στο παιχνίδι όλοι θεώρησαν ότι είμαι ξάδερφος - γιος του γνωστού τραγουδιστή κι από εκεί και πέρα ξεκίνησε στο παιχνίδι ο Τριαντάφυλλος να σχολιάζει κατά αυτόν τον τρόπο.", είπε αρχικά ο Δημήτρης Μακρόπουλος.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν οι παίκτες τον ρώτησαν τι συμβαίνει έξω εκείνος απάντησε: "Ο Αλέξης και ο Τζέιμς με ρωτούσαν περισσότερο. Πόσο καλά πηγαίνει, τι άποψη έχει σχηματίσει ο κόσμος. Η αλήθεια είναι πως εγώ δεν τους έχω μεταφέρει τίποτα γιατί πιέστηκα πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι κι εγώ τους έλεγα δεν είναι σωστό.", είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share