Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: Υστερίες και κακία από την Άννα Μαρία - Συνεχίζει το bullying στην Ελευθερία σαν να μην υπάρχει αύριο

Την έκανε να δακρύσει και να θέλει να φύγει

17 Φεβρουαρίου 2021 22:45
Survivor 4: Υστερίες και κακία από την Άννα Μαρία - Συνεχίζει το bullying στην Ελευθερία σαν να μην υπάρχει αύριο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άννα Μαρία Βέλλη αναδεικνύεται στον πιο χειριστικό άνθρωπο, που υπάρχει στο Survivor, καθώς έφτασε στο σημείο να επιτεθεί στην Ελευθερία Ελευθερίου και να την κάνει να δακρύσει, καθώς όλη η ιστορία έγινε… για την καρύδα του Αλέξη Παππά.

Η μπλε ομάδα έχει βάλει εξαρχής στη μέση τη γνωστή τραγουδίστρια, θέτοντάς την στο περιθώριο και ευελπιστώντας πως θα είναι η επόμενη που θα φύγει, μετά τους Αλέξη Παππά και Κρις Σταμούλη. Η στάση της Άννας Μαρίας, ειδικά, είναι ενδεικτική της κατάστασης αυτής, έχοντας ηγηθεί σε ηγέτιδα του «πολέμου» στους τρεις παίκτες.

Survivor 4: Αήθης επίθεση της Άννας Μαρίας στην Ελευθερία

Στην προσπάθεια αυτή, το bullying στην Ελευθερία φτάνει σε ακραίο επίπεδο, φτάνοντάς τη σε σημείο να δακρύσει και να λέει, ότι θέλει να φύγει. Κι όλα αυτά, επειδή έψησε την καρύδα του Αλέξη Παππά, συμπεριφερόμενη σαν άνθρωπος πολιτισμένος και όχι… των σπηλαίων.

Survivor 4: Γελοία στάση του Τζέιμς - Αυτός που παρατούσε τα αγωνίσματα ατομικής ασυλίας κούνησε το δάχτυλο στην Ελευθερίου

Ο Τζέιμς Καφετζής φαίνεται πως για ακόμη μια φορά «γυρίζει την μπιφτέκα» στο Survivor, καθώς ήταν εκείνος που παράτησε τα πρώτα δύο αγωνίσματα ατομικής ασυλίας στην μπλε ομάδα και, παρά το γεγονός αυτό, διάλεξε να κουνήσει το δάχτυλο στην Ελευθερία Ελευθερίου για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο ίδιος ο Τζέιμς είχε παραδεχθεί μπροστά στην κάμερα και τους συμπαίκτες του, ότι παράτησε τα δύο προηγούμενα αγωνίσματα ατομικής ασυλίας, προκειμένου να μη βρεθεί στη δύσκολη θέση να ορίσει κάποιον ως υποψήφιο προς αποχώρηση. Ξαφνικά, όμως, βλέποντας το «διπλό» στόχο των Κρις Σταμούλη και Αλέξη Παππά, αποφάσισε να παίξει κανονικά.

Survivor 4: Τα γυρνά ο Τζέιμς για το αν πρέπει να παίζουμε στην ατομική ασυλία

Ο ίδιος έχασε, τελικά, και η ασυλία πήγε στον Πάνο Καλίδη, αλλά από την πλευρά της η Ελευθερία, που έχει δεχθεί τα «πυρά» της ομάδας της, άφησε το τοτέμ της, θεωρώντας πως δεν είχε νόημα να παίξει από τη στιγμή, που τα κορίτσια είχαν τεθεί εκτός ψηφοφορίας. Ο Τζέιμς, όμως, θέλησε να την κατηγορήσει λίγο πριν από το αγώνισμα ασυλίας, σε μια ακόμη επίδειξη θράσους από την πλευρά του, ότι άφησε το τοτέμ, ώστε να ευνοήσει μια πιθανή νίκη του Αλέξη Παππά.

Ο διοργανωτής boot party, όμως, δεν είναι και τόσο φρόνιμο να κουνά το δάχτυλο, από τη στιγμή που για δικές του σκοπιμότητες έχει επίσης αφήσει το αγώνισμα, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι η μπλε ομάδα έδειξε υπερβολική χαλαρότητα στον προηγούμενο ομαδικό αγώνα ασυλίας, εγείροντας υποψίες για το αν το έκαναν επίτηδες, ώστε να ψηφιστούν Παππάς και Σταμούλης.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share