Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος με τον Κώστα - «Με μαχαίρωσες πισώπλατα…»

«Βαριές» κουβέντες μετά το συμβούλιο και πανικός στους «Κόκκινους»

17 Φεβρουαρίου 2021 22:27
Survivor 4: Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος με τον Κώστα - «Με μαχαίρωσες πισώπλατα…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με τσακωμούς και εντάσεις ξεκίνησε το νέο επεισόδιο του Survivor, με τον Τριαντάφυλλο να τα «χώνει» άσχημα στον Κώστα Παπαδόπουλο.

Συγκεκριμένα, ο Κόρο αποκάλυψε στον τραγουδιστή των Κόκκινων πως ο Κώστας προσπάθησε να στρέψει τους παίκτες εναντίον του Τριαντάφυλλου και να ψηφίσουν αυτόν στο συμβούλιο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Τριαντάφυλλος μόλις έμαθε τι συνέβη πίσω από την πλάτη του, από έναν μάλιστα που θεωρούσε και φίλο του, έγινε έξαλλος και έσπευσε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα μαζί του.

Survivor 4: «Βαριές» εκφράσεις Τριαντάφυλλου για τη συμπεριφορά του Κώστα

Φυσικά, δεν άργησε να ακολουθήσουν βαριά λόγια και έντονες στιγμές, με τον Κώστα να τονίζει πως ο Τριαντάφυλλος δεν είναι καλός στα αγωνίσματα. Βέβαια, η συζήτηση δεν έμεινε εκεί, με τον δεύτερο να του δηλώνει πως αυτό που έκανε ήταν μαχαιριά και πως ενώ τόσο καιρό ο ίδιος τον έχει στηρίξει σαν αδερφός του, ο Κώστας επέλεξε να του φερθεί έτσι, αν και υπήρξαν και καλές στιγμές στην παραλία.

Μέσα σε όλα, σε έντονο ξέσπασμα προχώρησε και ο Κόρο ο οποίος δεν σταμάτησε να υποστηρίζει τον Ντάφι και να συμφωνεί πως ο Κώστας είναι αυτός που έχει πέσει αγωνιστικά.

Survivor spoiler: Σ'αυτή την ομάδα μπαίνει ο πρώην σύντροφος της Μαριαλένας!

Περισσότερο... ριάλιτι ενδιαφέρον θα αποκτήσει το «Survivor 4», καθώς στο παιχνίδι μπαίνει ο πρώην σύντροφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, Σάκης Κατσούλης, και μάλιστα θα ενταχθεί στην ίδια ομάδα, δηλαδή στην Μπλε.

Μαζί με ακόμη δύο παίκτες έφυγαν χθες για Άγιο Δομίνικο και σίγουρα ο ίδιος ανυπομονεί να μπει στο παιχνίδι για να δει κιόλας την έκφραση της πρώην του, αφού δεν έχει ιδέα ότι τον πήραν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή «Love it», η Μαριαλένα με τον Σάκη έκαναν μαζί την αίτηση για το «Survivor 4», ωστόσο... διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share