Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 17/02, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει την επικοινωνία απόψε!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

17 Φεβρουαρίου 2021 19:38
Survivor spoiler 17/02, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει την επικοινωνία απόψε!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Αγώνας επικοινωνίας σήμερα (17/02) για την τελευταία μέρα της εβδομάδας στο Survivor και το Athensmagazine.gr σας έχει το spoil!

Χτες είδαμε ένα επεισόδιο που είχε τα πάντα! Τσακωμούς στην μπλε ομάδα, χαμένη ασυλία στην κόκκινη που θα φέρει αναταραχές και σ αυτούς και τέσσερις υποψηφίους προς αποχώρηση, σε ένα ντέρμπι που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ακόμα με σιγουριά ποιος αποχωρεί!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Στο χθεσινό αγώνισμα επιβεβαιώθηκε το spoil του Athensmagazine.gr και οι Μπλε επικράτησαν με 10-8, εξασφαλίζοντας την ασυλία αλλά και δύο γλυκά (σοκολατόπιτα και γαλατόπιτα)! Οι Μπλε για δεύτερη σερί φορά κατάφεραν να φάνε και φαίνεται πως η αποχώρηση κάποιων αδύναμων αγωνιστικά παικτών (όπως η Μαριπόζα και ο Δημήτρης Μαρκόπουλος) συσπείρωσε την ομάδα και έφερε περισσότερες νίκες!

Από την άλλη στο κόκκινο στρατόπεδο είδαμε πως η επιστροφή της Ανθής, όπως σας είχαμε προβλέψει, θα φέρει ήττες στην κόκκινη ομάδα! Έτσι κι έγινε! Δύο χαμένα σετ από την Σαλαγκούδη, δύο ήττες πιο κοντά στην χαμένη ασυλία οι κόκκινοι! Απλά τα πράγματα! Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν αφού σήμερα έχουμε αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία!

Με την ευκαιρία μπορείτε να δείτε εδώ ποιος αποχωρεί σήμερα. Μιλάμε για μεγάλη έκπληξη.

Survivor spoiler 17/02: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το αγώνισμα επικοινωνίας;

Survivor spoiler 17/02, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει την επικοινωνία απόψε!

Σήμερα λοιπόν οι κόκκινοι καλούνται για πρώτοι φορά να γευτούν το συγκεκριμένο έπαθλο! Από την αρχή του το έχουν απολαύσει μόνο οι Μαχητές (αρχικά) και μπλε ομάδα (στην συνέχεια) και οι μόνοι που δεν το έχουν χαρεί είναι οι κόκκινοι παίκτες που βρισκόντουσαν πριν στην ομάδα των Διασήμων!

Ποιος θα κερδίσει όμως σήμερα; Βλέπουμε ένα αγώνισμα καθαρά δύναμης! Δύο μονομάχοι, πάνω από ένα στύλο προσπαθούν να ρίξουν στην πισίνα τον αντίπαλό του με μια μεγάλη... μπατονέτα! Ποιος θα τα καταφέρει;

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ!

Τι να σας πούμε επιπλέον δηλαδή; Ότι σας είχαμε πει και το πρωί! Νικητές απόψε οι κόκκινοι, οι οποίοι επιτέλους θα επικοινωνήσουν!

Την διαρροή επιβεβαίωσε και η σελίδα του Athensmagazine.gr στο Facebook:

Survivor spoiler 17/02

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share