Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Απίστευτο μοντάζ με τις ψήφους - Τι μεσολαβεί για 10 λεπτά ανάμεσα στην ψηφοφορία και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων

Τις μαγυρεύουν;

17 Φεβρουαρίου 2021 10:24
Survivor spoiler: Απίστευτο μοντάζ με τις ψήφους - Τι μεσολαβεί για 10 λεπτά ανάμεσα στην ψηφοφορία και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας αποκαλύψει ακόμα μια είδηση γύρω από το Survivor και το παρασκήνιό του στον Άγιο Δομίνικο!

Αρχικά όταν μιλάμε για ένα τηλεοπτικό προϊόν να είστε σίγουροι πως πέφτει αρκετό "ψαλίδι"! Σε ποια στιγμή των επεισοδίων πέφτει μεγάλο μαγείρεμα;

Στην ψηφοφορία! Όχι δεν αλλάζουν ψήφους απλά ρυθμίζουν την σειρά με την οποία ανακοινώνονται! Τι θέλουμε να πούμε;

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Survivor spoiler: Απίστευτο μοντάζ με τις ψήφους

Μόλις ολοκληρωθεί η ψηφοφορία της ομάδας που έχει χάσει την ασυλία, ο Γιώργος Λιανός με την παραγωγή παίρνουν τις ψήφους, τις ελέγχους και αποφασίζουν με ποια σειρά θα τις ανακοινώσουν ώστε να έχουν αγωνία και να μπουν και την κατάλληλη στιγμή οι διαφημίσεις!

Θυμάστε ποτέ να έχουν ανακοινωθεί πχ 5 σερί ψήφοι στην αρχή για έναν παίκτη και μετά οι υπόλοιποι; Όχι! Πάντα η παραγωγή αποφασίζει στην αρχή να βγάλει όλους τους παίκτες που έχουν ψηφιστεί και στην συνέχεια οι υπόλοιποι!

Για παρατηρήστε τι συνέβη και στην χθεσινή ψηφοφορία:

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor 4: Ύπουλος ο Κώστας - Στα δύσκολα δείχνει την πραγματική του εικόνα - "Σταυρώνει" τους φίλους και οργανώνει ψηφοφορίες

Survivor 4: Μια χαμένη ασυλία ήταν αρκετή για να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο του Κώστα Παπαδόπουλου προς τα έξω!

Όπως θα δούμε στο σημερινό (17/02) επεισόδιο θα επικρατήσει πανικός στο στρατόπεδο της κόκκινης ομάδας με πρωταγωνιστή τον Κώστα Παπαδόπουλο! Ο ζαχαροπλάστης έχει βρεθεί πολύ κοντά με τον Τριαντάφυλλο στην κόκκινη ομάδα και η αλήθεια είναι πως ο τραγουδιστής του έχει σταθεί πολύ, τουλάχιστον από όσα βλέπουμε στην τηλεόραση!

Survivor 4: Ύπουλος ο Κώστας - Στα δύσκολα δείχνει την πραγματική του εικόνα

Survivor spoiler: Το μεγάλο αυτογκολ του ζαχαροπλάστη

Ωστόσο μετά την χαμένη ασυλία ο Κώστας Παπαδόπουλος βάζει ένα μεγάλο αυτογκόλ! Τι ακριβώς; Θα πιάσει τον Γιώργο Κόρομι, ο οποίος κέρδισε την ατομική ασυλία και θα του ζητήσει να βγάλει υποψήφιο προς αποχώρηση τον... Τριαντάφυλλο! Ναι καλά διαβάσατε, εκείνον που περνούν την μισή μέρα μαζί και έχουν έρθει πολύ κοντά! Μάλιστα ο Κώστας ψηφίστηκε από την Καρολίνα στο συμβούλιο, με την ίδια να τονίζει πως την έπιασε να κινήσει μια ψηφοφορία, όπως την είχε στο μυαλό του!

Άρα για να το λένε δύο άτομα την ίδια στιγμή υπάρχει θέμα! Ο Κώστας Παπαδόπουλος γνωρίζει πως δεν είναι από τους ισχυρούς παίκτες και μετά την Ανθή Σαλαγκούδη μπορεί να βγει εκείνος υποψήφιος! Έτσι αποφάσισε να κινηθεί πίσω από πλάτες! Κάτι που όμως θα το μάθει ο Τριαντάφυλλος και θα επικρατήσει ένας πανικός.

Να θυμίσουμε πως ο Κώστας Παπαδόπουλος κατηγορούσε πρώην συμπαίκτες του στους Μαχητές πως είχαν κάνει κάτι ανάλογο για να βγάλουν εκείνον υποψήφιο, όπως είχε τις πρώτες εβδομάδας! Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για ένα μεγάλο αυτογκόλ του ζαχαροπλάστη που θα το βρει μπροστά του! Να κάνουμε μια πρόβλεψη; Λίγες οι βδομάδες του στον Άγιο Δομίνικο.

Πάρτε μια ιδέα τι συμβαίνει στο trailer του σημερινού (17/02) επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share