Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023

Survivor 4: Ύπουλος ο Κώστας - Στα δύσκολα δείχνει την πραγματική του εικόνα - "Σταυρώνει" τους φίλους και οργανώνει ψηφοφορίες

Χαμός στο αποψινό επεισόδιο - Μια χαμένη ασυλία ήταν αρκετή για να βγάλει μια άλλη εικόνα του Κώστα!

17 Φεβρουαρίου 2021 09:58
Survivor 4: Ύπουλος ο Κώστας - Στα δύσκολα δείχνει την πραγματική του εικόνα -
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 4: Μια χαμένη ασυλία ήταν αρκετή για να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο του Κώστα Παπαδόπουλου προς τα έξω!

Όπως θα δούμε στο σημερινό (17/02) επεισόδιο θα επικρατήσει πανικός στο στρατόπεδο της κόκκινης ομάδας με πρωταγωνιστή τον Κώστα Παπαδόπουλο! Ο ζαχαροπλάστης έχει βρεθεί πολύ κοντά με τον Τριαντάφυλλο στην κόκκινη ομάδα και η αλήθεια είναι πως ο τραγουδιστής του έχει σταθεί πολύ, τουλάχιστον από όσα βλέπουμε στην τηλεόραση!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Survivor 4: Ύπουλος ο Κώστας - Στα δύσκολα δείχνει την πραγματική του εικόνα

Survivor spoiler: Το μεγάλο αυτογκολ του ζαχαροπλάστη

Ωστόσο μετά την χαμένη ασυλία ο Κώστας Παπαδόπουλος βάζει ένα μεγάλο αυτογκόλ! Τι ακριβώς; Θα πιάσει τον Γιώργο Κόρομι, ο οποίος κέρδισε την ατομική ασυλία και θα του ζητήσει να βγάλει υποψήφιο προς αποχώρηση τον... Τριαντάφυλλο! Ναι καλά διαβάσατε, εκείνον που περνούν την μισή μέρα μαζί και έχουν έρθει πολύ κοντά! Μάλιστα ο Κώστας ψηφίστηκε από την Καρολίνα στο συμβούλιο, με την ίδια να τονίζει πως την έπιασε να κινήσει μια ψηφοφορία, όπως την είχε στο μυαλό του!

Άρα για να το λένε δύο άτομα την ίδια στιγμή υπάρχει θέμα! Ο Κώστας Παπαδόπουλος γνωρίζει πως δεν είναι από τους ισχυρούς παίκτες και μετά την Ανθή Σαλαγκούδη μπορεί να βγει εκείνος υποψήφιος! Έτσι αποφάσισε να κινηθεί πίσω από πλάτες! Κάτι που όμως θα το μάθει ο Τριαντάφυλλος και θα επικρατήσει ένας πανικός.

Να θυμίσουμε πως ο Κώστας Παπαδόπουλος κατηγορούσε πρώην συμπαίκτες του στους Μαχητές πως είχαν κάνει κάτι ανάλογο για να βγάλουν εκείνον υποψήφιο, όπως είχε τις πρώτες εβδομάδας! Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για ένα μεγάλο αυτογκόλ του ζαχαροπλάστη που θα το βρει μπροστά του! Να κάνουμε μια πρόβλεψη; Λίγες οι βδομάδες του στον Άγιο Δομίνικο.

Πάρτε μια ιδέα τι συμβαίνει στο trailer του σημερινού (17/02) επεισοδίου:

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share