Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 16/02, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα! Ανατροπή

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

16 Φεβρουαρίου 2021 19:30
Survivor spoiler 16/02, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα! Ανατροπή
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Το αρχικό spoil τoυ Athensmagazine.gr για το Survivor 4 και την δεύτερη μάχη ασυλίας σήμερα είναι και αυτό που επιβεβαιώνεται! Ποιο δηλαδή;

Χτες χάσαμε λίγο την μπάλα! Ενώ σας είχαμε ενημερώσει από νωρίς πως οι μπλε χάνουν ασυλία, ο Πάνος Καλλίδης παίρνει την ατομική και ο Αλέξης Παππάς είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήρθε το sportime να μας μπερδέψει! Μια διαρροή που κυκλοφόρησε λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα έδινε νικητές του μπλε και εμείς κάναμε το λάθος να το εμπιστευτούμε!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Από εδώ και πέρα όμως θα εμπιστευόμαστε μόνο την δική μας πηγή και όχι ότι βλέπουμε να διαρρέει! Τι είδαμε λοιπόν χτες; Λίγο πολύ ότι σας αναφέραμε πριν! Αλέξης Παππάς πρώτος υποψήφιος, ο Κρις δεν την γλιτώνει αφού τον δώσει ο Πάνος Καλλίδης και πάμε να μάθουμε τα σημερινά!

Οι Μαχητές έχασαν εύκολα με 10-3 από τους Διάσημους αλλά την πάτησαν! Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ασυλία για τις γυναίκες και έτσι ένας εκ των Τζέιμς ή Μπάρτζη πρέπει αναγκαστικά να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, εφόσον χάσουν σήμερα, οπότε απόψε δεν τους παίρνει για πολλά πολλά!

Survivor spoiler 16/02, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα! Ανατροπή

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (16/02) την δεύτερη ασυλία;

Απόψε λοιπόν είναι μια άλλη μέρα! Οι μπλε μετρούν πέντε σερί ήττες σε ασυλίες και δεν έχουν περιθώρια αφού έχουν μείνει λίγοι και πλέον θα ψηφίζονται μόνο άνδρες! Τι σημαίνει αυτό; Πως απόψε επιβάλλεται να κερδίσουν! Πως θα αντιδράσουν όμως οι Κρις Σταμούλης και Αλέξης Παππάς; Θα παίξουν κανονικά ή σήμερα θα είναι η σειρά τους να κοροϊδέψουν;

Πληροφορίες του Athensmagazine.gr ανέφεραν από χτες πως οι μπλε ισοφαρίζουν! Επιβεβαιώνεται όμως αυτό;

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ!

Survivor spoiler 16/02 Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Νικητές λοιπόν σήμερα παιδιά είναι οι μπλε! Επειδή όμως τις δύο τελευταίες μέρες ο Ατζούν δεν μας τα λέει καλά και μπερδεύει spoils κρατείστε μια μικρή επιφύλαξη!

Και μια συμβουλή επειδή φανατίζεστε ορισμένοι, πρώτον δεν έχουμε υπογράψει καμία συμφωνία με την επιτυχία! Θα έρθουν και οι άσχημες μέρες!

Δεύτερον μην στέλνετε και βρίζετε, δηλαδή ζωή δεν έχετε και ασχολείστε όλη μέρα με το Survivor; Και τι έγινε αν κερδίσουν οι μπλε ή οι κόκκινοι; Και σήμερα μπορεί να πέσουμε έξω και αύριο και μεθαύριο! Κριτική δεχόμαστε, κανέναν δεν βάλαμε να μας διαβάσει με το ζόρι, όποιος ξαναστείλει όμως και βρίσει θα υποστεί τις ανάλογες συνέπειες και θα έχει να κάνει με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, υβριστικά μηνύματα θα οδηγούνται εκεί που πρέπει να οδηγηθούν, τέρμα ο χουλιγκανισμός σας, αυτός σπίτι σας.

Και μην μου στέλνετε links απο δεξιά και αριστερά σελίδες από το facebook παιδιά! Κανείς που δεν είναι δημοσιογράφος δεν παίζει να έχει επαφή μέσα στον ΣΚΑΙ ή στην παραγωγή και να του λένε! Ότι διαβάζει δεξιά και αριστερά λέει!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share