Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Μεγάλο κόλπο του Ατζούν - Τελείωσε τα spoiler για το Survivor 4!

Τρομερά έξυπνος ο Τούρκος!

16 Φεβρουαρίου 2021 12:33
Μεγάλο κόλπο του Ατζούν - Τελείωσε τα spoiler για το Survivor 4!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Κίνηση ματ από τον Ατζούν και την παραγωγή, ο οποίος έχει καταφέρει τις τελευταίες μέρες να τελειώσει τις διαρροές, όσο αυτό γίνεται βέβαια!

Έχετε παρατηρήσει τελευταία μια αστάθεια στα spoils του Survivor, όχι μόνο από εμάς αλλά και από τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και άλλες ιστοσελίδες! Τι πραγματικά συμβαίνει; Φυσικά εμείς δεν φέρουμε κάποια ευθύνη σ' όλο αυτό και προσπαθούμε μέχρι και την τελευταία στιγμή να σας έχουμε το σίγουρο spoil!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Μεγάλο κόλπο του Ατζούν Survivor spoil

Τι κάνει ο Ατζούν; Διαρρέει εσκεμμένα ψεύτικα spoil και όχι απλά μόνο ψεύτικα αλλά και... διπλά! Δηλαδή σε μισούς μπλε, σε μισούς κόκκινοι! Έχει ανθρώπους που μεταφέρουν σε διάφερα sites λάθος πληροφορίες για τους νικητές, κυρίως της ασυλίας! Εκεί έχει παρατηρηθεί η μεγαλύτερη αστάθεια στο spoil!

Ο Τούρκος παραγωγός μ' αυτό τον τρόπο προσπαθεί να βάλει ένα τέλος στις διαρροές ώστε να έχουν ακόμα μεγαλύτερη αγωνία τα αγωνίσματα!

Θα τα καταφέρει; Δύσκολα διότι φέτος πολλά τα διαρρέουν και οι παίκτες! Πως; Θα σας ενημερώσουμε σε πολύ λίγο με τρομερό αποκλειστικό θέμα από τον Άγιο Δομίνικο!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Εντυπωσιακή ξανθιά: Αυτή είναι η σύντροφος του Αλέξη Παππά του Survivor

Μπορεί ο Αλέξης Παππάς να μην είναι ο πλέον αγαπητός παίκτης για την ομάδα των Μπλε, ο ίδιος όμως έχει κάθε λόγο να μην πτοείται.

Αιτία; Το πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιός, φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο μίας εvτυπωσιακής ξανθιάς η οποία μάλιστα του στέλνει μηνύματα στο Survivor κάθε φορά που η μπλε ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας.

O λόγος για την Αλέσια, η οποία δεν είναι από την Ελλάδα, ζει μόνιμα στο εξωτερικό και δραστηριοποιείται στο κομμάτι της αρχιτεκτονικής και του design εσωτερικών χώρων.

Πρόκειται αναμφίβολα για μία πάρα πολύ όμορφη γυναίκα που μόνο απαρατήρητη δεν θα μπορούσε να περάσει…

Κοπέλα Αλέξη Παππά Survivor Ποια είναι;

Κοπέλα Αλέξη Παππά Survivor

Εντυπωσιακή ξανθιά: Αυτή είναι η σύντροφος του Αλέξη Παππά του Survivor

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share