Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Τους πήγαν στον Άγιο Δομίνικο αλλά δεν θα μπουν στο παιχνίδι! Μεγάλη ανατροπή

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

16 Φεβρουαρίου 2021 09:09
Survivor spoiler: Τους πήγαν στον Άγιο Δομίνικο αλλά δεν θα μπουν στο παιχνίδι! Μεγάλη ανατροπή
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Ότι το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών το γνωρίζαμε! Η είδηση που θα σας μεταφέρουμε τώρα φέρνει τα πάνω κάτω!

Μπορεί την Κυριακή να περιμέναμε δύο νέους παίκτες να μπουν στο Survivor ωστόσο δεν τους είδαμε ποτέ! O λόγος για τον Γιώργο Ταβλαδάκη και τον Παύλο Γαλακτερό. Ειδικά ο δεύτερος έχει κλείσει στον Άγιο Δομίνικο πάνω από τρεις εβδομάδες παραμονής και πάει για την τέταρτη! Κανονικές διακοπές λοιπόν για τον γιο του Νάσου Γαλακτερού!

Τι συμβαίνει όμως; Γιατί δεν έχουμε δει ακόμα τους νέους παίκτες! Το Athensmagazine.gr σας έχει την απάντηση! Ο λόγος είναι πως η παραγωγή εντόπισε κι άλλους παίκτες που ίσως είναι πιο εμπορικοί και μπορούν να ανεβάσουν κι άλλα τα νούμερα τηλεθέασης!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Survivor spoiler: Τους πήγαν στον Άγιο Δομίνικο αλλά δεν θα μπουν στο παιχνίδι! Μεγάλη ανατροπή

Ένας εξ' αυτών είναι σίγουρα ο Σάκης Κατσούλης αλλά και η Χριστίνα Κεφαλά! Ο λόγος είναι πως ο πρώτος είναι πρώην σύντροφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και η δεύτερη η επόμενη σχέση του μετά την Μαριαλένα! Μπορείτε λοιπόν να καταλάβετε τι έχει να συμβεί μόλις αυτή η τριάδα σμίξει στην ίδια ομάδα, στην ίδια παραλία, στην ίδια καλύβα! Επίσης για το ριάλιτι έφυγε και η Νικολέτα Μαυρίδη!

Η παραγωγή πιστεύει πως για την συγκεκριμένη χρονική περίοδο είναι "χοντρό" να μπουν πέντε παίκτες και περιμένει να φτάσουν και οι άλλοι τρεις στον Άγιο Δομίνικο (αναχώρησαν χτες) ώστε να καταλήξουν σε τι ακριβώς θα δούμε! Θα μπουν δύο ακόμα παίκτες; Τρεις ή και οι πέντε; Το τελευταίο σενάριο πάντως φαντάζει και το πιο δύσκολο! Κάποιοι θα ταξιδέψουν μέχρι τον Άγιο Δομίνικο αλλά δεν θα ζήσουν το μεγάλο όνειρο!

Να σας θυμίσουμε πως όσοι παίκτες είναι να μπουν θα πρέπει να έχουν μπει μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share