ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος… παρακαλά να μην παίξει η Σαλαγκούδη – «Έχουμε δύο ασυλίες χωρίς εκείνη…»

Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος… παρακαλά να μην παίξει η Σαλαγκούδη – «Έχουμε δύο ασυλίες χωρίς εκείνη…»
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Το επεισόδιο της Δευτέρας (15/2) ξεκίνησε στο Survivor 4, με τον Τριαντάφυλλο να… παρακαλά να μην παίξει στο αγώνισμα ασυλίας η Ανθή Σαλαγκούδη, καθώς η κόκκινη ομάδα έχει κερδίσει εν τη απουσία της δύο ασυλίες.

Είναι αλήθεια, ότι η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δεν έχει τις καλύτερες επιδόσεις, αλλά έχουν υπάρξει και περιπτώσεις, όπου έχει ανατρέψει τα προγνωστικά. Είναι, ωστόσο, σπάνιες και ο τραγουδιστής θέλησε να πει… πλαγίως ότι η Σαλαγκούδη είναι η καλύτερη παίκτρια του αντιπάλου, αν κι έχει μπει στο παιχνίδι με συγκεκριμένο σκοπό.

Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος… προσεύχεται να μην παίξει η Σαλαγκούδη

«Χωρίς εκείνη έχουμε πάρει δύο ασυλίες. Εύχομαι να τους κόψει την χαρά του σίγουρου πόντου, αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει», ήταν μια από τις φράσεις του «Ντάφι», που σίγουρα δε θέλει να τη δει να αγωνίζεται.

Survivor spoiler 15/02: Ο Παπά Ντάφυς γιατρεύει τον τραυματισμό της Σοφίας – Διέρρευσαν πλάνα από το σημερινό επεισόδιο!

Survivor spoiler: Πριν από λίγα λεπτά ο ΣΚΑΙ έδωσε πλάνα από το σημερινό επεισόδιο (15/02) με τον Τριαντάφυλλο να κλέβει ξανά την παράσταση!

Συγκεκριμένα ο “Παπά Ντάφυς” έκανε ξανά την εμφάνισή τους και ευλόγησε με αγιασμό τον τραυματισμό της Σοφίας, η οποία είχε λυγίσει στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει αναγκαστικά από το Survivor!

Όπως ήταν λογικά τα δάκρυα έγιναν… γέλια με τον Τριαντάφυλλο να πουλάει τρελά!

Δείτε το απόσπασμα του σημερινού επεισοδίου εδώ.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor 4: Το άγνωστο πρόβλημα υγείας της Βαλέριας Χοψονίδου – «Δυστυχώς είχα…»

Survivor 4: Την πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης δημοσιοποίησε στο Instagram η Bαλέρια Χοψονίδου, αποκαλύπτοντας και ένα πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε στη διάρκεια της συμμετοχής στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ. 

Η ίδια έγραψε: «Μια μοναδική εμπειρία , ένα διάλειμμα από τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε … Μια ανάμνηση που θα θυμάμαι με νοσταλγία παρ´οτι έμεινα πολύ λίγο καιρό μέσα στο παιχνίδι. Μακάρι να είχα την ευκαιρία να το ζήσω λίγο παραπάνω.

Δυστυχώς είχα ωτίτιδα και στα δυο μου αυτιά που με ταλαιπώρησε παρά πολύ από την αρχή του παιχνιδιού και αυτό στάθηκε ως εμπόδιο στη καθημερινότητα μου ακόμα και στα αγωνίσματα (όχι πως αν δεν είχα την ωτίτιδα θα έτρεχα σαν το puma) αλλά τουλάχιστον θα το διασκέδαζα περισσότερο γιατί πάνω από όλα είναι ένα παιχνίδι !
Ευχαριστώ παρά πολύ για τα μηνύματά σας και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην παραγωγή γιατί πάντα ήταν δίπλα μας σε ότι χρειαζόμασταν !!!”».

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου