Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 4: Γύρισε στην Ελλάδα ο Δημήτρης Μακρόπουλος - Η κίνηση που απογοήτευσε

Τι έκανε με το που «πάτησε» στην χώρα;

15 Φεβρουαρίου 2021 19:29
Survivor 4: Γύρισε στην Ελλάδα ο Δημήτρης Μακρόπουλος - Η κίνηση που απογοήτευσε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Δημήτρης Μακρόπουλος, με τον μέχρι πρότινος παίκτη του Survivor να επιστρέφει στην χώρα, πραγματοποιώντας παράλληλα και μια κίνηση που απογοητεύει, αφού δεν… καταδέχθηκε καν να κοιτάξει τις κάμερες.

Survivor 4: Στην Ελλάδα ο Δημήτρης Μακρόπουλος με μια αρνητική κίνηση

Μπορεί να έκατσε λίγο καιρό στο παιχνίδι ωστόσο ο Δημήτρης Μακρόπουλος κατάφερε με τον δικό του τρόπο να προκαλέσει αναστάτωση, ενώ η ατάκα του «Δεν μπορεί», έμεινε στις δύο ομάδες για τα αγωνίσματα.

«Ήταν μια τεράστια εμπειρία και για τόσο λίγο που κράτησε. Ήταν κάτι μαγικό που για μένα τελείωσε γρήγορα αλλά έτσι γίνονται αυτά», είχε πει ο Δημήτρης τη μέρα που ανακοινώθηκε η αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης.

Δημήτρης Μακρόπουλος επιστροφή

Δημήτρης Μακρόπουλος στην Ελλάδα

Survivor 4: Εμφάνιση κλάμα του Δημήτρη Μακρόπουλου στο Ρουκ Ζουκ - "Πέθανε" στα γέλια η Ζέτα Μακρυπούλια!

Ο Δημήτρης Μακρόπουλος που αποχώρησε από το Survivor την Τετάρτη είχε προσφέρει άφθονο γέλιο στη Ζέτα Μακρυπούλια πριν 4 χρόνια.

Το Survivor δεν είναι το πρώτο παιχνίδι που συμμετείχε ο Δημήτρης Μακρόπουλος καθώς ήταν από τους παίκτες που είχαν γίνει viral πριν από 4 χρόνια στο «Ρουκ Ζουκ» της Ζέτας Μακρυπούλια.

Ο Δημήτρης δεν έμεινε πολύ καιρό στο Survivor, καθώς χθες αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο πρώην παίκτης του Survivor έπρεπε να μαντέψει τη λέξη «απόφαση», πράγμα που έμοιαζε σχετικά εύκολο. Όμως, δεν τα κατάφερνε με τίποτα και έκανε ακόμα και τη Ζέτα Μακρυπούλια να δακρύσει από τα γέλια. Είχε κολλήσει στη λέξη επιλογή και δεν ξεκόλλαγε με τίποτα.

Ο συμπαίκτης του απηύδησε και αναφώνησε «Ο Χριστός και η Παναγία».

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share