Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 4: Βάφει τα νύχια της η Ελευθερία Ελευθερίου; Τι είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι (Video)

Αποκαλύψεις για το τι γίνεται στο ριάλιτι επιβίωσης

15 Φεβρουαρίου 2021 14:09
Survivor 4: Βάφει τα νύχια της η Ελευθερία Ελευθερίου; Τι είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Viral έγινε η εικόνα με την Ελευθερία Ελευθερίου και το πεντικιούρ της, με χρήστες του διαδικτύου να αφήνουν υπονοούμενα ότι ενδεχομένως έφυγε από το χώρο όπου μένουν οι παίκτες. Ενώ, αλήθεια γνωρίζετε τι γίνεται πριν από κάθε αγώνισμα και εμείς δεν το βλέπουμε στην τηλεόραση!

Όμως, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, τέως παίκτρια στην ομάδα των Διάσημων, μαζί με την τραγουδίστρια, και ιδιοκτήτρια ινστιτούτου ομορφιάς, θέλησε να δώσει τέλος στις φήμες.

Όπως αποκάλυψε η πρώην παίκτρια στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η Ελευθερία Ελευθερίου μπήκε στο παιχνίδι με «μόνιμο» πεντικιούρ σε κατακόκκινο χρώμα, κάτι που δεν εγκρίνει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Πρώτον λόγω χρώματος, το οποίος τραβάει την προσοχή και αναδεικνύει τις ατέλειες μετά από τόσες εβδομάδες, και δεύτερον για λόγους υγείας.

Survivor 4: Ερωτευμένη η Ελευθερία Ελευθέριου! Χαμός στον Άγιο Δομίνικο (Video)

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 παρακολουθήσαμε αποσπάσματα βίντεο αφιερωμένα εξαιρετικά στον Άγιο Βαλεντίνο. Επίσης, δείτε ένα σούπερ αποκαλυπτικό πλάνο την Κυριακή με την Ελευθερία Ελευθερίου.

Η Κύπρια παίχτρια του Survivor, Eλευθερία Ελευθερίου ήταν πολύ χαρούμενη που είχε της δόθηκε η ευκαιρία να στείλει τις δικές τις ευχές σε όλους τους ερωτευμένους που γιορτάζουν.

Μάλιστα όπως θα δείτε και μόνοι σας στο βίντεο στο τέλος η ελευθερία Ελευθερίου εύχεται και στον ίδιο της τον εαυτό αποκαλύπτοντας έτσι πως ένα ειδύλλιο υπάρχει στην ζωή της…και είναι ερωτευμένη.

Survivor 4: «Θρίλερ» με την Ελευθερία Ελευθερίου! H αδερφή της αποκαλύπτει τα πάντα (Video)

Survivor 4: Για τις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα και θέλουν την Ελευθερία Ελευθερίου να έχει αποχωρήσει από το ριάλιτι μίλησε η αδερφή της τραγουδίστριας στην εκπομπή Ευτυχείτε και τον Γιάννη Πουλόπουλο. Ενώ, σε μία αποκάλυψη «φωτιά» προχώρησε η Ιγγλέζου για τη Σοφία!

Συγκεκριμένα, η αδερφή της Ελευθερίας διέψευσε αυτές τις φήμες και δήλωσε με σιγουριά πως η αδερφή της θα παραμείνει στο ριάλιτι και θα παλέψει για τη νίκη.

“Ασφαλώς και δεν είναι στην Κύπρο η Ελευθερία, είχε ακουστεί ότι έχει έρθει στο χωριό της και το σπίτι μου. Όλα αυτά είναι ψέμα. Η Ελευθερία είναι στο Survivor.

Το ότι μπορεί να θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς είναι κάτι που δεν γνωρίζουμε. Το πιστεύω ότι μπορεί να έγινε και να το ζήτησε μετά από όλα αυτά που είχαμε δει και είχαν συμβεί. Αλλά δεν θα φύγει, εγώ που γνωρίζω την Ελευθερία είναι πολύ δυνατή και δεν θα φύγει.

Είναι άνθρωπος που παλεύει στη ζωή της και είμαι σίγουρη ότι δε θα φύγει. Λυπηθήκαμε να είναι έτσι πιεσμένη αλλά ξέρουμε πόσο δυνατή είναι και πιστεύαμε ότι θα το ξεπερνούσε όλο αυτό και έτσι έγινε”

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share