Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Εκτός εαυτού η Κατερίνα Καινούργιου με τον Αλέξη Παππά: "Είναι σιχαμένος" (video)

"Ποιος νομίζει ότι είναι"

15 Φεβρουαρίου 2021 13:06
Εκτός εαυτού η Κατερίνα Καινούργιου με τον Αλέξη Παππά:

Survivor: Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι τα πράγματα στο Survivor ανάμεσα στους παίχτες των "Μπλε" και αυτό φάνηκε αρκετά έντονα στο επεισόδιο της Κυριακής 14 Φεβρουαρίου.

Σημειώνεται ότι ο Περικλής Κονδυλάτος ήταν αρκετά έξαλλος με την ομάδα του διότι δεν του αρέσει η συμπεριφορά που υπάρχει προς εκείνον.

Συγκεκριμένα από ότι φαίνεται εντάσεις έχουν προκαλέσει τα σχόλια του Αλέξη Παππά στην Άννα Μαρία Βέλλη σχετικά το ότι είναι με άλλον ενώ έχει ήδη σχέση εκτός παιχνιδιού με την Κατερίνα Καινούργιου να σχολιάζει το περιστατικό.

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου.

Survivor: Η "έκρηξη" της Κατερίνας Καινούργιου

Ειδικότερα έξαλλη έγινε η Κατερίνα Καινούργιου με τα όσα είπε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ο Aλέξης Παππάς για την Άννα Μαρία Βέλλη. Ο ηθοποιός άφησε υπονοούμενα πως η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, παρά το γεγονός πως έχει σχέση, έχει αναπτύξει ένα φλερτ με τον Νίκο Μπάρτζη μέσα στο παιχνίδι.

Η συγκεκριμένη ατάκα έκανε την Άννα Μαρία να ξεσπάσει σε κλάματα όπου και το συγκεκριμένο απόσπασμα σχολίασαν και στο "Ευτυχείτε" με την Κατερίνα Καινούργιου να βγαίνει εκτός εαυτού με όσα είδε.

“Ο Παππάς δεν καταλαβαίνετε μετά από αυτό, πόσο σιχαμένος, ο κόσμος δεν καταλαβαίνετε τι γράφει στα social” είπε η παρουσιάστρια ενώ στη συνέχεια προβλήθηκε το σχετικό απόσπασμα από το ριάλιτι επιβίωσης.

Αμέσως μετά, η Κατερίνα πήρε και πάλι τον λόγο σχολιάζοντας με ακόμα πιο έντονο τρόπο τον ηθοποιό.

“Θα πω μια ατάκα, την Άννα Μαρία δεν τη συμπαθώ αλλά μετά από αυτό ήθελα να πάω να την πάρω μια αγκαλιά. Πόσο κομπλεξικός ο Παππάς, κι αν δεν είναι αυτό βγάζει, έναν άντρα με πάρα πολλά κόμπλεξ. Απαράδεκτος. Τι ατάκες ήταν αυτές και μετά και στην Ελευθερία. Άντε ρε από εκεί. Αν ήμουν εκεί θα του είχε επιτεθεί λεκτικά, πραγματικά…. Ποιος νομίζει ότι είναι ο Παππάς;” είπε.

Δείτε το βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share