Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο φαγητού

Ήταν αναμενόμενο να γίνει

14 Φεβρουαρίου 2021 23:47
Survivor 4: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο φαγητού

Survivor 4: Διεξάχθηκε το αγώνισμα για το έπαθλο του φαγητού στο σημερινό επεισόδιο (14/02) του Survivor όπου σας είχαμε αποκαλύψει από νωρίς ποιοι θα το κέρδιζαν.

Σημειώνεται ότι στο σημερινό επεισόδιο σημειώθηκε μία μικρή ένταση στην κόκκινη ομάδα όπου ο Περικλής Κονδυλάτος ξέσπασε σχετικά με την συμπεριφορά των συμπαικτών του.

Συγκεκριμένα όπως σας είχαμε ενημερώσει στο Athensmagazine.gr η ομάδα που θα έβγαινε νικήτρια και θα έπαιρνε το έπαθλο φαγητού ήταν η "Μπλε".

Αυτοί είναι οι νικητές

Survivor 4: Οι νικητές του επάθλου φαγητού

Ειδικότερα στο σημερινό αγώνισμα ασυλίας στο Survivor είχε ως έπαθλο την πολυπόθητη Pizza και νικητές βγήκαν όπως και σας είχαμε ενημερώσει στο Athensmagazine.gr είναι οι Μπλε.

Με αρκετές απώλειες για ακόμη μια ξεκίνησαν το αγώνισμα οι ομάδες αφού από την "Μπλε" απουσίαζε αν και επέστρεψε στην καλύβα η Μαριπόζα, η οποία όπως είπε έχει έρθει στα όρια της. Από την "Κόκκινη" ομάδα εκτός έμεινε η Σοφία Μαργαρίτη.

Ο Γιώργος Λιανός μάλιστα την ενημέρωσε πως αν οι γιατροί κρίνουν πως δεν είναι ακόμα έτοιμη να επανέλθει, θα αναγκαστεί να αποχωρήσει.

Survivor 4 - Εκτός εαυτού ο Κρις Σταμούλης: "Αντί για τον Μήτσο έπρεπε να φύγει..." (video)

Survivor 4: Μεγάλες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο του Survivor διότι υπάρχουν αρκετές εντάσεις ανάμεσα στου παίκτες με τον Κρις Σταμούλη να είναι ένας από αυτούς.

Σημειώνεται ότι αποκαλύφθηκαν όλα σχετικά με την κακή συμπεριφορά του Αλέξη Παππά που έχει μέσα στο παιχνίδι επιβίωσης.

Συγκεκριμένα ο Κρις Σταμούλης ανέφερε ότι δεν ήθελε να φύγει ο Δημήτρης αλλά έπρεπε να έχει φύγει κάποιος άλλος από την ομάδα.

Έκανε την μεγάλη αποκάλυψη.

Survivor 4: Το ξέσπασμα του Κρις Σταμούλη

Ειδικότερα στο σημερινό επεισόδιο Survivor, είδαμε την επόμενη μέρα μετά την αποχώρηση του Δημήτρη και τον Κρις, να δηλώνει πως θα προτιμούσε να έχει φύγει η Ελευθερία Ελευθερίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κρις, ο οποίος μαζί με τον Αλέξη Παππά έχουν ποινή γιατί παραβίασαν τους κανόνες του παιχνιδιού, δήλωσε πως θα προτιμούσε να έχει μείνει ο Δημήτρης και να έχει αποχωρήσει η τραγουδίστρια η οποία ανακουφισμένη σχολίασε πως χάρηκε.

Η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν προτεινόμενη δύο συνεχόμενες εβδομάδες αλλά όπως είδαμε το κοινό την κράτησε.

Δείτε το βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share