Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 4 - "Έξαλλος" ο Περικλής με τους "κόκκινους": "Είστε υποκριτές"

Καλά τα πάνε και σε αυτή την ομάδα

14 Φεβρουαρίου 2021 23:20
Survivor 4 -

Survivor 4: Αρκετές εντάσεις υπάρχουν στο σημερινό (14/02) επεισόδιο του Survivor όπου και οι δύο ομάδες φαίνεται να τα βγάζουν όλα στη φόρα για μεταξύ τους.

Σημειώνεται ότι ο Αλέξης Παππάς "επιτέθηκε" στην Άννα Μαρία Βέλλη σχετικά με "άσεμνη" συμπεριφορά σε άλλον παίχτη αναφέροντας το αγόρι της.

Συγκεκριμένα ο Περικλής Κονδυλάτος φαίνεται να είναι έξω φρενών με την ομάδα του δηλαδή τους "κόκκινους" σχετικά με την συμπεριφορά τους.

Survivor 4: Το "ξέσπασμα" του Περικλή

Ειδικότερα στο σημερινό επεισόδιο του Survivor είδαμε ένα απίστευτο ξέσπασα του Περικλή προς την κόκκινη ομάδα για την συμπεριφορά των συμπαικτών του.

Όπως είπε χαρακτηριστικά δεν σέβονται τις συνήθειες όλης της ομάδας και ασχολούνται μόνο με τον αρχηγό τους τον Γιώργο Κοψιδά και τις διατροφικές του συνήθειες. Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά πως «νιώθουν υποχρεωμένοι απέναντί του γιατί τους πήρε από μια κακοποιητική ομάδα».

Δείτε το βίντεο:

Survivor 4: Έκανε την μεγάλη επιστροφή η Μαριπόζα - Αυτό όμως που αντίκρισε από τους "Μπλε" δεν το περίμενε

Survivor 4: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο του Survivor διότι γίνονται αρκετά μεγάλα παρασκήνια στις ομάδες και ειδικά στους "Μπλε"

Σημειώνεται ότι η Άννα Μαρία Βέλλη ξέσπασε σε κλάματα διότι δέχθηκε μεγάλη επίθεση από τον Αλέξη Παππά σχετικά με "άσεμνη" συμπεριφορά της.

Συγκεκριμένα η Μαριπόζα επέστρεψε στο παιχνίδι μετά τις συνεχόμενες λιποθυμίες όμως αυτό που αντίκρισε από την ομάδα της δεν ήταν καθόλου καλό.

Επέστρεψε η Μαριπόζα στο παιχνίδι.

Survivor 4: Η επιστροφή της Μαριπόζας

Ειδικότερα επέστρεψε στην καλύβα των "Μπλε" η Μαριπόζα έπειτα από την νοσηλεία της στο νοσοκομείο. Ωστόσο οι αντιδράσεις δεν ήταν αυτές που θα περίμενε.

Η παίκτρια μπορεί να επέστρεψε μετά τις συνεχόμενες λιποθυμίες της, ωστόσο οι συμπαίκτες της όσο έλειπε μίλησαν και κατάλαβα πως τους έλεγε πολλά ψέματα.

Ο Τζέιμς την «άδειασε» κανονικότατα λέγοντας πως έπιανε τον κάθε ένα ξεχωριστά και του έλεγε λόγια για τον άλλον. Αυτό τον επηρεάζει στην συμπεριφορά του αφού όπως είπε μπορεί στο αγώνισμα να είναι όλοι ομάδα αλλά πίσω στην καλύβα θα είναι κοφτός απέναντί της.

Δείτε την επιστροφή της

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share