Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: Έκανε την μεγάλη επιστροφή η Μαριπόζα - Αυτό όμως που αντίκρισε από τους "Μπλε" δεν το περίμενε

Την "άδειασε" κανονικά ο Τζέιμς

14 Φεβρουαρίου 2021 22:52
Survivor 4: Έκανε την μεγάλη επιστροφή η Μαριπόζα - Αυτό όμως που αντίκρισε από τους

Survivor 4: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο του Survivor διότι γίνονται αρκετά μεγάλα παρασκήνια στις ομάδες και ειδικά στους "Μπλε"

Σημειώνεται ότι η Άννα Μαρία Βέλλη ξέσπασε σε κλάματα διότι δέχθηκε μεγάλη επίθεση από τον Αλέξη Παππά σχετικά με "άσεμνη" συμπεριφορά της.

Συγκεκριμένα η Μαριπόζα επέστρεψε στο παιχνίδι μετά τις συνεχόμενες λιποθυμίες όμως αυτό που αντίκρισε από την ομάδα της δεν ήταν καθόλου καλό.

Επέστρεψε η Μαριπόζα στο παιχνίδι.

Survivor 4: Η επιστροφή της Μαριπόζας

Ειδικότερα επέστρεψε στην καλύβα των "Μπλε" η Μαριπόζα έπειτα από την νοσηλεία της στο νοσοκομείο. Ωστόσο οι αντιδράσεις δεν ήταν αυτές που θα περίμενε.

Η παίκτρια μπορεί να επέστρεψε μετά τις συνεχόμενες λιποθυμίες της, ωστόσο οι συμπαίκτες της όσο έλειπε μίλησαν και κατάλαβα πως τους έλεγε πολλά ψέματα.

Ο Τζέιμς την «άδειασε» κανονικότατα λέγοντας πως έπιανε τον κάθε ένα ξεχωριστά και του έλεγε λόγια για τον άλλον. Αυτό τον επηρεάζει στην συμπεριφορά του αφού όπως είπε μπορεί στο αγώνισμα να είναι όλοι ομάδα αλλά πίσω στην καλύβα θα είναι κοφτός απέναντί της.

Δείτε την επιστροφή της

Survivor 4: Ο Τζέιμς δεν δίνει φαγητό σε Αλέξη και Κρις - "Κάνατε χοντρή βλακεία"

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, είδαμε πως θα γίνει ο χωρισμός των προμηθειών στην καλύβα των Μπλε μετά την παραβίαση των κανόνων του Κρις και του Αλέξη Παππά. Ο Τζέιμς δεν δίστασε να τους «αδειάσει».

Πιο συγκεκριμένα, όπως είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Κρις και ο Αλέξης Παππάς θα είχαν λιγότερο φαγητό αυτή την εβδομάδα.

Όταν ήρθαν οι προμήθειες, ο Τζέιμς πήρε τον λόγο και δήλωσε πρώτος πως δεν έχει σκοπό να δώσει από το δικό του φαγητό στους παίκτες γιατί αυτό που έκαναν ήταν χοντρό και μεγάλη βλακεία.

Ωστόσο ήταν πρόθυμος να δώσει από την καρύδα του.

Ο Κρις πήρε τον λόγο και σχολίασε πως θα υποστούν την ποινή και δεν θα φάνε αλλά αυτό που έκαναν δεν ήταν «χοντρή βλακεία»

Ο διάλογος του Κρις με τον Τζέιμς

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share