Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4 - "Ξέσπασε" σε κλάματα η Άννα Μαρία Βέλλη: "Ο άνθρωπος μου με ξέρει αλλά..."

Δεν πρόκειται να αντέξει για πολύ

14 Φεβρουαρίου 2021 22:34
Survivor 4 -

Survivor 4: Το σημερινό επεισόδιο του παιχνιδιού επιβίωσης είναι αρκετά έντονο με σχεδόν όλους τους παίχτες να είναι αρκετά φορτισμένοι με όλα αυτά που γίνονται στις ομάδες τους.

Σημειώνεται ότι ο Κρις Σταμούλης ήταν εκτός εαυτού με την αποχώρηση του Δημήτρη Μαρκόπουλο τονίζοντας ότι έπρεπε να είχε φύγει άλλος στη θέση του.

Συγκεκριμένα η Άννα Μαρία Βέλλη "ξέσπασε" σε κλάματα σχετικά με την πίεση και τα σχόλια που ακούγονται για εκείνη από τους άλλους παίκτες.

Survivor 4: Το κλάμα της Άννας Μαρίας Βέλλη

Ειδικότερα ξέσπασε σε κλάματα η Άννα Μαρία Βέλλη μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον Αλέξη Παππά, για «άσεμνη» συμπεριφορά ως προς το αγόρι της.

Η ηθοποιός και youtuber, δήλωσε πως το αγόρι της την γνωρίζει καλά, ωστόσο έχουν πολύ καιρό να μιλήσουν και αυτό μάλλον την κάνει να νιώθει την ανασφάλεια. Η Άννα Μαρία μάλιστα συμπλήρωσε πως δεν καταλαβαίνει τον λόγο που ο Αλέξης Παππάς λέει ψέματα προσπαθεί να σκορπίσει την διχόνοια καλύπτοντας έτσι τις δικές του ανασφάλειες.

Η παίκτρια δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυα της αφού ένιωθε μεγάλη επίθεση χωρίς να καταλαβαίνει το γιατί. Τέλος τόνισε πως με τον Νίκο απλά είναι φίλοι, τον συμπαθεί και επικοινωνούν πολύ καλά. Προηγουμένως παραδέχτηκε πως αν βρισκόταν σε μικρότερη ηλικία ίσως έβλεπε αλλιώς τον Νίκο Μπάρτζη.

Δείτε το βίντεο με το ξέσπασμα της

Survivor 4: Ο Τζέιμς δεν δίνει φαγητό σε Αλέξη και Κρις - "Κάνατε χοντρή βλακεία"

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, είδαμε πως θα γίνει ο χωρισμός των προμηθειών στην καλύβα των Μπλε μετά την παραβίαση των κανόνων του Κρις και του Αλέξη Παππά. Ο Τζέιμς δεν δίστασε να τους «αδειάσει».

Πιο συγκεκριμένα, όπως είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Κρις και ο Αλέξης Παππάς θα είχαν λιγότερο φαγητό αυτή την εβδομάδα.

Όταν ήρθαν οι προμήθειες, ο Τζέιμς πήρε τον λόγο και δήλωσε πρώτος πως δεν έχει σκοπό να δώσει από το δικό του φαγητό στους παίκτες γιατί αυτό που έκαναν ήταν χοντρό και μεγάλη βλακεία.

Ωστόσο ήταν πρόθυμος να δώσει από την καρύδα του.

Ο Κρις πήρε τον λόγο και σχολίασε πως θα υποστούν την ποινή και δεν θα φάνε αλλά αυτό που έκαναν δεν ήταν «χοντρή βλακεία»

Ο διάλογος του Κρις με τον Τζέιμς

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share