Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 4: Ο Τζέιμς δεν δίνει φαγητό σε Αλέξη και Κρις - "Κάνατε χοντρή βλακεία"

Άδειασε Αλέξη και Κρις στην καλύβα την ώρα που μοίραζαν τις προμήθειες

14 Φεβρουαρίου 2021 22:22
Survivor 4: Ο Τζέιμς δεν δίνει φαγητό σε Αλέξη και Κρις -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, είδαμε πως θα γίνει ο χωρισμός των προμηθειών στην καλύβα των Μπλε μετά την παραβίαση των κανόνων του Κρις και του Αλέξη Παππά. Ο Τζέιμς δεν δίστασε να τους «αδειάσει».

Πιο συγκεκριμένα, όπως είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Κρις και ο Αλέξης Παππάς θα είχαν λιγότερο φαγητό αυτή την εβδομάδα.

Όταν ήρθαν οι προμήθειες, ο Τζέιμς πήρε τον λόγο και δήλωσε πρώτος πως δεν έχει σκοπό να δώσει από το δικό του φαγητό στους παίκτες γιατί αυτό που έκαναν ήταν χοντρό και μεγάλη βλακεία.

Ωστόσο ήταν πρόθυμος να δώσει από την καρύδα του.

Ο Κρις πήρε τον λόγο και σχολίασε πως θα υποστούν την ποινή και δεν θα φάνε αλλά αυτό που έκαναν δεν ήταν «χοντρή βλακεία»

Ο διάλογος του Κρις με τον Τζέιμς

Survivor 4 - Εκτός εαυτού ο Κρις Σταμούλης: "Αντί για τον Μήτσο έπρεπε να φύγει..." (video)

Survivor 4: Μεγάλες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο του Survivor διότι υπάρχουν αρκετές εντάσεις ανάμεσα στου παίκτες με τον Κρις Σταμούλη να είναι ένας από αυτούς.

Σημειώνεται ότι αποκαλύφθηκαν όλα σχετικά με την κακή συμπεριφορά του Αλέξη Παππά που έχει μέσα στο παιχνίδι επιβίωσης.

Συγκεκριμένα ο Κρις Σταμούλης ανέφερε ότι δεν ήθελε να φύγει ο Δημήτρης αλλά έπρεπε να έχει φύγει κάποιος άλλος από την ομάδα.

Έκανε την μεγάλη αποκάλυψη.

Survivor 4: Το ξέσπασμα του Κρις Σταμούλη

Ειδικότερα στο σημερινό επεισόδιο Survivor, είδαμε την επόμενη μέρα μετά την αποχώρηση του Δημήτρη και τον Κρις, να δηλώνει πως θα προτιμούσε να έχει φύγει η Ελευθερία Ελευθερίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κρις, ο οποίος μαζί με τον Αλέξη Παππά έχουν ποινή γιατί παραβίασαν τους κανόνες του παιχνιδιού, δήλωσε πως θα προτιμούσε να έχει μείνει ο Δημήτρης και να έχει αποχωρήσει η τραγουδίστρια η οποία ανακουφισμένη σχολίασε πως χάρηκε.

Η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν προτεινόμενη δύο συνεχόμενες εβδομάδες αλλά όπως είδαμε το κοινό την κράτησε.

Δείτε το βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share