Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 4 - "Βγήκαν" όλα στη φόρα για τον Αλέξη Παππά: "Ο λόγος που το παίζει κακός είναι επειδή..."

Δεν το περίμενε κανείς

14 Φεβρουαρίου 2021 20:18
Survivor 4 -

Survivor 4: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο παιχνίδι επιβίωσης, το Survivor, όπου όλο και περισσότερες αποκαλύψεις γίνονται για τους παίχτες και την συμμετοχή τους στο παιχνίδι.

Σημειώνεται ότι αποκαλύφθηκε το ποσό που εξασφαλίζει ο Ατζούν για κάθε επεισόδιο που παίζεται στην τηλεόραση το οποίο είναι αρκετά μεγάλο.

Συγκεκριμένα μία νέα αποκάλυψη έγινε από εκεί που δεν το περιμέναμε για παίχτη της "Μπλε" ομάδας όπου αφορά τον Αλέξη Παππά και την συμπεριφορά που έχει μέσα στο παιχνίδι.

Έγινε μεγάλη αποκάλυψη για τον παίχτη.

Survivor 4: Η αποκάλυψη για τον Αλέξη Παππά

Ειδικότερα στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του Open, μίλησε ο φίλος του, Γιώργος Σκούρτης, ο οποίος φέρεται να είναι εκείνος που διαχειρίζεται και τα social media του Αλέξη όσο εκείνος λείπει.

Μιλώντας για τον Αλέξη Παππά, ανέφερε μεταξύ άλλων πως "είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στο Survivor, γι’ αυτό και τον βλέπουμε σε έναν συγκεκριμένο ρόλο. Τον ρόλο του Τζόκερ, του κακού. Είναι ένας ρόλος στο να μιλάει λίγο παραπάνω από τους άλλους, στο να απαντάει στους άλλους.

Σίγουρα υπάρχουν και σκηνές που δεν ξέρουμε τι έχει ειπωθεί από την αντίπαλη ομάδα. Αλλά έχει κάτι που δεν το έχουν οι υπόλοιποι. Αυτό που θα τον δούμε να πει πίσω, δηλαδή στην κάμερα που μιλάνε μόνοι τους, θα το πει και μπροστά. Άλλοι παίκτες, ίσως όλοι, δεν το κάνει κανείς".

Δείτε αναλυτικά τι είπε:

Survivor 4: Έξω φρενών ο Bo με τους "Διάσημους": "Ήταν λίγο..." (video)

Survivor: Αρκετές αποκαλύψεις γίνονται για το παιχνίδι επιβίωσης, το Survivor, όπου παλιοί παίχτες βγαίνουν στο προσκήνιο και σχολιάζουν τους φετινούς παίχτες.

Σημειώνεται ότι μεγάλο "χάος" είχε προκληθεί στην παραγωγή διότι είχαν "χαθεί" για αρκετές ώρες ο Κρις Σταμούλης και ο Αλέξης Παππάς.

Συγκεκριμένα ο Bo μέσα από συνέντευξη του μίλησε για το πως του φαίνεται το φετινό παιχνίδι του Survivor αλλά και γενικά για τους "Διάσημους".

Έκανε μεγάλες αποκαλύψεις για το παιχνίδι.

Survivor: Τα σχόλια του BO για τους διάσημους

Ειδικότερα καλεσμένος των Roomies ήταν το απόγευμα του Σαββάτου ο Bo και μίλησε για το φετινό Survivor αλλά και για την εμπειρία του στο πρώτο.

«Δεν είναι πολύ ωραία ατάκα αυτή. Όλα τα Survivor είναι δύσκολα. Αν λες ότι το φετινό είναι το πιο δύσκολο από όλα, τότε ακυρώνεις όλα τα προηγούμενα. Μπορεί ένα αγώνισμα να είναι πιο δύσκολο. Αυτό θα το κρίνει ο κόσμος», είπε αρχικά ο Bo.

«Εμείς όταν πήγαμε, το ’17, δε ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Τώρα τα παιδιά είναι διαβασμένα, ξέρουν τι θα δούνε. Δεν καταλάβανε που πηγαίνανε. Είναι πιο ριάλιτι τώρα. Ειδικά οι Διάσημοι, φέτος, στην αρχή ήταν λίγο καφενείο».

Για τα κιλά που έχασε στο Survivor, αποκάλυψε: «Έχασα 34 κιλά σε 1μιση μήνα. Ήμουν αργός στην αρχή γιατί ήμουν βαρύς». «Δεν υπάρχει διάθεση για φλερτ στο Survivor, η Ευρυδίκη με τον Βασάλο ήταν προς το τέλος που γνωρίστηκαν» πρόσθεσε ο Bo.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share