Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 4: Ολική ανατροπή με το «μεσαίο δάχτυλο» του Τριαντάφυλλου - Τι έγινε πραγματικά;

Οριστική απάντηση για το τι συνέβη στο αγώνισμα με τη συμπεριφορά τους στις κάμερες

14 Φεβρουαρίου 2021 13:35
Survivor 4: Ολική ανατροπή με το «μεσαίο δάχτυλο» του Τριαντάφυλλου - Τι έγινε πραγματικά;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ολική ανατροπή έρχεται με ορισμένες αναφορές στο… περίφημο «μεσαίο δάχτυλο» του Τριαντάφυλλου, μετά από νίκη των «Κόκκινων» στο Survivor 4, αφού φαίνεται πως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Υπενθυμίζεται, ότι πριν από λίγες ημέρες κυκλοφορούσε μια φωτογραφία του Τριαντάφυλλου, όπου έκανε μια αισχρή κίνηση προς τις κάμερες όταν η Κόκκινη ομάδα κέρδισε την Μπλε στο αγώνισμα.

Ενώ, στο επίκεντρο του σχολιασμού στα social media μπήκε και η Άννα Μαρία Βέλλη, όταν δημοσιεύθηκε ένα στιγμιότυπο την ώρα που έπαιρνε ένα μπαλάκι της κόκκινης ομάδας, όταν η Καρολίνα είχε φτάσει στο στόχο.

Survivor 4 - Τριαντάφυλλος: Η απάντηση του Γιώργου Λιανού για το «μεσαίο δάχτυλο»

Ο Γιώργος Λιανός λοιπόν, δέχτηκε πάρα πολλά μηνύματα στο Instagram έπειτα από αυτά τα δυο περιστατικά με αποτέλεσμα να θέλει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση δημόσια.

Στον προσωπικό του λογαριασμό δημοσίευσε το παρακάτω κείμενο:

«Επειδή μου στέλνετε πολλά μηνύματα για δύο στιγμιότυπα του χθεσινού αγώνα.

Η χειρονομία Τριαντάφυλλου είναι προϊόν μοντάζ (μαυρισμένο χέρι, ολόλευκη παλάμη, blur στα κάγκελα του πάγκου γύρω από την παλάμη κλπ) Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχει μόνο σε φώτο και όχι σε βίντεο.

Η Άννα Μαρία Βέλλη ξαναπέταξε το μπαλάκι ΕΝΤΟΣ και όχι εκτός αγώνα», έγραψε ο ίδιος.

Τριαντάφυλλος μεσαίο δάχτυλο Λιανός

Survivor 4: Το πήγε σε άλλο επίπεδο ο Τριαντάφυλλος - Έφτιαξε αγιασμό για να ευλογήσει την παραλία

Ο Τριαντάφυλλος το πήγε… σε άλλο επίπεδο στο Survivor, με τον παίκτη των «Κόκκινων» να φτιάχνει αγιασμό στην παραλία, προκειμένου να την ευλογήσει μαζί με όλη την Ελλάδα, όπως είπε.

Ο γνωστός τραγουδιστής προχώρησε σε ακόμη μία από τις επικές κινήσεις, για τις οποίες τον έχουμε συνηθίσει, με το πλάνο του ΣΚΑΪ να μας προϊδεάζει, αφού στην αρχή έκανε… το σταυρό του.

Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος... αγιάζει την παραλία και όλη την Ελλάδα

Στη συνέχεια, ο Τριαντάφυλλος πήρε μερικά φύλλα και λίγο νερό, προκειμένου να… αγιάσει την παραλία των «Κόκκινων». Μετά ανέφερε, ότι ευλογεί και όλη την Ελλάδα, προσφέροντας μοναδική στιγμή καλτίλας.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share