Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Σε κάθε επεισόδιο ο Ατζούν βάζει στην τσέπη πάνω από 120.000 ευρώ!

«Χρυσάφι» στα πόδια του για το ριάλιτι επιβίωσης

14 Φεβρουαρίου 2021 09:25
Survivor 4: Σε κάθε επεισόδιο ο Ατζούν βάζει στην τσέπη πάνω από 120.000 ευρώ!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Μια απίστευτη αποκάλυψη έρχεται να ταράξει τα νερά γύρω από το Survivor και τα έσοδα που φέρνει στην παραγωγή!

Σας έχουν κάνει εντύπωση οι οικονομικές απολαβές κάποιον παικτών, όπως για παράδειγμα της Ανθής Σαλαγκούδη. Καλά για την συγκεκριμένη μας κάνει και εμάς αλλά υπάρχει μια λογική. Τα έσοδα της Ατζούν media είναι τεράστια και το κέρδος πολύ μεγάλο ακόμα και με τέτοιους μισθούς σε παίκτες.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Ατζούν λεφτά Survivor

Survivor 4: Έτσι «χρυσώνεται» ο Ατζούν με κάθε επεισόδιο

Φήμες λένε πως για κάθε επεισοδίο που σημειώνει 20% τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό η παραγωγή βγάζει γύρω στις 80.000 ευρώ. Και από εκεί και πέρα για κάθε επιπλέον μονάδα στην τσέπη του Τούρκου παραγωγού μπαίνουν περίπου 4.000 ευρώ. Επομένως με μια καλή σούμα, για κάθε επεισόδιο η παραγωγή τσεπώνει γύρω στις 120.000 με 150.000 ευρώ.

Επομένως μέσα σε έναν μήνα ο Τούρκος έχει βγάλει τους μισθούς των παικτών καθώς και των ατόμων της παραγωγής κι όλο το άλλο είναι κέρδος. Πως να μην δίνει λοιπόν έπαθλα αυτοκίνητα και μηχανές όπως έκανε στο τελευταίο. Βέβαια σ' αυτό την πάτησε αφού το Survivor Ελλάδα - Τουρκία δεν σημείωνε πάνω από 15-16% τηλεθέαση, οπότε τα κέρδη ήταν πολύ λιγότερα.

Για τον λόγο αυτό μην σας κάνει εντύπωση αν φέτος έχουμε ακόμα πιο μεγάλα έπαθλα. Γίνεται αυτό; Θα δείξει τι σκέφτεται ο Ατζούν.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor spoiler: Γι' αυτό δεν μπήκαν φέτος παίκτες από παλαιότερα Survivor!

Survivor spoiler: Πολλοί περίμεναν φέτος να δουν αρκετούς παίκτες από προηγούμενα Survivor αλλά τελικά αυτό δεν συνέβη. Ο λόγος; Το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ.

Στο τελευταίο Survivor νικήτρια ήταν η Κατερίνα Δαλάκα που είχαμε δει και στο Survivor 2 και πολλοί περίμεναν φέτος κάτι ανάλογο. Έναν Ηλία Γκότση, έναν Νικόλα Αγόρου, μια Ειρήνη Κολιδά ρε αδελφέ αλλά τελικά δεν είδαμε κανέναν πρώην στο Survivor.

Αυτό δεν σημαίνει πάντως πως η παραγωγή πήρε αρνητικές απαντήσεις. Κάθε άλλο! Αρκετοί πρώην παίκτες του Survivor και κυρίως λόγω της ανεργίας που έχει σκορπίσει ο κορωνοϊός ήταν θετικοί στο ενδεχόμενο να μπουν στο ριάλιτι για δεύτερη φορά. Γιατί αυτό δεν συνέβη;

Survivor spoiler παλιότεροι παίκτες

Survivor spoiler: Για αυτό το λόγο ΣΚΑΪ και Ατζούν δεν ήθελαν τους παλιούς παίκτες

Ο λόγος είναι πως ο Ατζούν ετοιμάζει για του χρόνου το Survivor All Star. Εκεί λοιπόν θα δούμε αγαπημένους παίκτες του παρελθόντος να επιστρέφουν, εκτός από κάποιους που έχουν ήδη κοπεί, όπως σας είχαμε αναφέρει σε παλαιότερό μας άρθρο.

Μέχρι και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει δηλώσει θετικός στο ενδεχόμενο αυτό. Ο λόγος λοιπόν που δεν είδαμε φέτος πρώην θρύλους του Survivor είναι διότι ο Τούρκος παραγωγός τους ετοιμάζει για του χρόνου. Ποιος άλλωστε που έχει πάει στο παρελθόν, θα πήγαινε φέτος αλλά και του χρόνου, δηλαδή τρεις φορές; Ίσως η Κατερίνα Δαλάκα, αφού είναι φαβορί για το Survivor All Star.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share