Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor: "Χάθηκαν" από προσώπου γης ο Αλέξης Παππάς και o Κρις Σταμούλης - Έξαλλη η παραγωγή με την κίνηση τους

Ξεκίνησαν τα όργανα

13 Φεβρουαρίου 2021 18:25
Survivor:

Survivor: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο παιχνίδι επιβίωσης, Survivor, διότι όλο και περισσότερα γεγονότα συμβαίνουν που ταράζουν αρκετά την παραγωγή με τους παίκτες.

Σημειώνεται ότι η συμπεριφορά του Περικλή Κονδυλάτου ήταν στημένη με αναφορές στην προσωρινή συμπεριφορά του που δείχνει στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα η παραγωγή φαίνεται ότι είναι εκτός εαυτού με τον Αλέξη Παππά και τον Κρις Σταμουλή διότι εξαφανίστηκαν μέσα στη ζούγκλα με αποτέλεσμα να τους ψάχνουν.

Εξαφανίστηκαν από το παιχνίδι.

Survivor: Η εξαφάνιση τους που προκάλεσε αντιδράσεις

Ειδικότερα ο Αλέξης Παππάς και ο Κρις Σταμούλης εξαφανίστηκαν στη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου, όπως είδαμε στο επεισόδιο της Τετάρτης και χάθηκαν από τις κάμερες του Survivor 2021 για 7 ώρες προκαλώντας σύγχιση στην παραγωγή.

Οι παίκτες μετά το έπαθλο επικοινωνίας επέστρεψαν στις καλύβες τους, για να κοιμηθούν. Όχι όλοι όμως, γιατί κατά τη διάρκεια της νύχτας ο Αλέξης Παππάς και ο Κρις Σταμούλης ξύπνησαν και αποφάσισαν να φύγουν, για να βρουν τροφή όπως εξήγησαν. Με αποτέλεσμα να χαθούν στη ζούγκλα, να λείψουν πολλές ώρες, αλλά και να καταπατήσουν βασικούς κανόνες του ριάλιτι.

Το ζήτημα αυτό συζητήθηκε στο Συμβούλιο του με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει ότι παραβιάστηκαν οι κανόνες. «Έχουν συμβεί κάποια γεγονότα που θα αλλάξουν λίγο την ροή του παιχνιδιού.

Από το παιχνίδι εξαφανίστηκαν.

Αυτή λοιπόν η παράβαση είναι λογικό να έχει και κάποιες συνέπειες. Για την επόμενη εβδομάδα η μπλε ομάδα θα έχει κατά 20% λιγότερες προμήθειες, αυτές αφορούν κατά 10% τον Κρις και κατά 10% τον Αλέξη. Σε περίπτωση που ο Κρις αποχωρήσει (δεν αποχώρησε) αυτό το ποσοστό θα μειωθεί στο 10% μόνο για τον Αλέξη. Επίσης στους επόμενους δύο αγώνες που θα υπάρχει έπαθλο φαγητού και θα κερδίσει η μπλε ομάδα, οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες δεν θα μπορούν να απολαύσουν το έπαθλο φαγητού».

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα Χαμογέλα» ο πρώην παίκτης του Survivor, Κωνσταντίνος Βασάλος έδωσε το δικό του ρεπορτάζ για όλα όσα έγινα με την εξαφάνιση τους. Πληροφορίες λένε ότι έφυγαν για 6-7 ώρες και πήγαν σε ένα ξενοδοχείο για να φάνε. Τους ανακάλυψε ο security, γιατί υπάρχουν φύλακες για να μην μπουν τουρίστες για να μην μπαίνει οποιοσδήποτε και να μη φεύγεις κιόλας.

Ειπώθηκε ότι οι παίκτες χειροδίκησαν ενάντια στον φύλακα του camp κάτι που δεν έγινε από τις πληροφορίες μου. Τα παιδιά όντως φύγανε, είχαν δει ένα ξενοδοχείο όπως τους μετέφερε το πουλμανάκι για τον στίβο μάχης. Υπολόγισαν ότι είναι μία ώρα δρόμος και ήταν παραπάνω.

Από ότι έμαθα, έφαγαν. Κάθε χρόνο συμβαίνει κάτι ανάλογο, κάποιοι παίκτες επιχειρούν να φύγουν για να φάνε. Πρόκειται για φυσικό περιβάλλον, περιφραγμένο με ένα υποτυπώδες σκοινί.

Δείτε το βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share