Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 4: Αποκαλύψεις «φωτιά» της Ασημίνας Ιγγλέζου - «Στη ζωή μου έχω...» (Video)

Τι απαντά για τις αποκαλυπτικές της φωτογραφίες στο Instagram

12 Φεβρουαρίου 2021 22:03
Survivor 4: Αποκαλύψεις «φωτιά» της Ασημίνας Ιγγλέζου - «Στη ζωή μου έχω...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Η Ασημίνα Ιγγλέζου καλεσμένη στην εκπομπή Love It, απάντησε στα αρνητικά μηνύματα που έχει δεχθεί για τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στα social media. Επίσης, πέταξε μία ατάκα στη Μαλέσκου που την άφησε «κάγκελο»!

Η ξανθιά καλλονή που είναι 41 ετών, μητέρα 2 κοριτσιών και πρωταθλήτρια στο ορεινό τρέξιμο, έχει ένα απίστευτο κορμί και δεν διστάζει να μοιραστεί "καυτές" φωτογραφίες της.

Μετά την συμμετοχή της λοιπόν στο Survivor 4, υπήρξαν πολλά αρνητικά σχόλια σχετικά με τις αποκαλυπτικές αναρτήσεις που έχει κάνει, κατά καιρούς, στο Instagram.

«Είμαι πάρα πολύ προσεχτική στην ουσία των πραγμάτων. Πάντα προσέχω και σε αυτά που έχω διαπαιδαγωγήσει τα παιδιά μου, θέλω να έχουν την ηθική την πραγματική και όχι την υποκειμενική και τη ρατσιστική. Και την πατριαρχική που η κοινωνία μας ακόμη κρατάει.

Δε δίνω σημασία γιατί στη ζωή μου προσπαθώ να αποτινάξω, όσο μπορώ, το “φαίνεσθαι” και πράγματα που η κοινωνία δεν αντιλαμβάνεται. Στη ζωή μου και το έχω αποδείξει, είμαι πάρα πολύ προσεχτική και δε θέλω να περνάω λάθος μηνύματα. Τώρα ο καθένας μπορεί να πει οτιδήποτε σήμερα και να κατηγορήσει. Η αλήθεια και οι πράξεις μας φαίνονται. Και το πώς μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Αυτό μετράει» ήταν η απάντηση της Ασημίνας Ιγγλέζου.

Survivor 4: Αποκάλυψη «φωτιά» Ιγγλέζου για Σοφία! (Video)

Survivor 4: H Ασημίνα Ιγγλέζου βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής καλεσμένη στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων έκανε και μία αποκάλυψη «φωτιά» για την Σοφία. Ενώ, τις επόμενες μέρες αναμένεται να μπει στο Survivor, ο Σάκης Κατσούλης, πρώην σύντροφος της Μαριαλένας, με τον οποίο η παίκτρια των «μπλε» συζούσε για δύο χρόνια.

Οι δηλώσεις της Ασημίνας Ιγγλέζου για το Survivor και τη Σοφία Μαργαρίτη

«Δεν μου στοίχισε που δεν με επέλεξε ο Τζέιμς, μου στοίχισε που έγινε έτσι το παιχνίδι. Θεωρώ ότι ο Κοψιδάς για προσωπικό του συμφέρον δεν έπρεπε να επιλέξει την τετράδα των Μαχητών. Η Σοφία η ίδια μου είπε, ότι αυτή είπε στον Κοψιδά να με πάρει.

Ήταν κάποια στρατηγική, από εκεί που ήμουν «προστατευμένη» με τους Μαχητές. Επειδή με επέλεξε, θα έπρεπε να με προστατεύσει και όχι να με βγάλει από την πρώτη εβδομάδα επειδή έχασα ένα παιχνίδι. Θα μπορούσε να ψηφίσει αγωνιστικά και τον Τριαντάφυλλο.

Ποτέ δεν ψήφισα τον Κοψιδά, ούτε τη Σοφία, σαν γυναίκα. Πρώτα απ' όλα ψήφιζα αγωνιστικά και στη συνέχεια στο πώς φέρεσαι μέσα στην καλύβα. Δεν μπορώ να βλέπω κάποιον στην ηλικία μου να προσβάλει ένα παιδί 24 χρονών, η κόρη μου είναι 22», είπε χαρακτηριστικά η Ασημίνα Ιγγλέζου.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share